SEGMEN BLOGLIST TERPANJANG

by - 6:33:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Rasanya dah lama Zumal tak buat giveaway atau segmen di blog ini kan? Hari ini tiba-tiba datang idea untuk buat BLOGLIST TERPANJANG di blog duniazumal ni. Segmen BLOGLIST TERPANJANG ini sebagai menghargai anda yang tak jemu datang dan komen di blog duniazumal ini. Oleh itu zumal nak abadikan link blog anda di bawah bloglist Rakan Dunia Zumal. Anda boleh semak dah ada link ke belum, kalau belum just komen di ruang komen ini link blog anda yer. Nanti zumal update kat bloglist zumal. Segmen ini tiada sebarang syarat pun tapi kalau sudi jemput follow blog  https://kisahlarahatiini.blogspot.com/. Tak perlu buat entri dan backlink. Apa pun terima kasih atas sokongan anda semua...

 

You May Also Like

24 insan berbicara

  1. atie joined ya
    https://zieyaweasley.blogspot.com/
    and dah follow blog zumal promoted tu :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Abe Kie nak join gak le. TQ Zumal...
    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  3. saya pun nak masuk juga ..

    ini link blog saya : www.mrhanafi.com

    ReplyDelete
  4. kita belum ada kot... www.sunahsukasakura.com

    ReplyDelete
  5. Wah! Kak Amie pun nak meriahkan juga suasana di sini.
    https://salamisimon1.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Amie. Kejap lagi saya update dalam list ya

      Delete
  6. nk juga join https://mamatisya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Saya nak join http://mizisempoi.com

    ReplyDelete
  8. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wah bagus segment ni. rasanya nama mama xde dalam bloglist dunia tu..

    www.mamapipie.com

    ReplyDelete
  10. nk sy isi juga ke? hehehe aniesandyou.blogspot.my

    ReplyDelete