LIRIK LAGU ERTI SETIA - D'ONBAND

by - 8:00:00 am

 


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ni zumal nak share sebuah single terbaru D'onband iaitu Erti Setia. Setelah beberapa jam release terus zumal update buat anda semua. Jangan lupa untuk tengok video klip mereka di link YouTube yang zumal sertakan dan jangan lupa untuk like dan subscribe channel Asia Empire Records

Erti Setia


Biarpun aku mengerti
Kau tak kan mungkin kembali
Menanti aku disini
Kerna janjimu yang tak pasti 

Kini ku mula menyedari

Pada mulanya semuanya indah
Tapi kelamaan ku yang parah
Kau buatku menderita
Mengapakah ku yang menjadi mangsa

Katakan apa salahku
Mengapa hatimu membeku 
setulus kasih untukmu
Tiada erti disisimu

Biarku nyatakan padamu

Pada mulanya semuanya indah
Tapi kelamaan ku yang parah
Kau buatku menderita
Mengapakah ku yang menjadi mangsa


Pada mulanya semuanya indah
Tapi kelamaan ku yang parah
Kau buatku menderita
Mengapakah ku yang menjadi mangsa


Berikan hatimu semula 
Seperti pertemuan yang pertama
Betapa indahnya cinta
Bila engkau dan aku setia

Song By : Syazwan ( D'onBand )
lyric By : Didie & Syazwan ( D'onBand )

Official Music Video

Official Band Page :

Official Record Label Page : https://www.facebook.com/asiaempirerecords

© 2020 Asia Empire Records Malaysia
All rights reserved. Unauthorised reproduction is a violation of applicable laws.

You May Also Like

28 insan berbicara

  1. Setia itu kalau dikhianati, sakitnya parah seumur hidup.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hehe memang la Tarmizi, lagu ni baru sehari keluar. Jemput dengar dan jangan lupa like dan subscribe k

      Delete
  3. berikan semula hatiku seperti pertemuan yg pertama :) ~~ this is deep!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, betul tu. Lagu2 depa semua makna menusuk kalbu

      Delete
  4. Tak pernah dengar pulak lagu ni.

    ReplyDelete
  5. Lagu org muda... maklumlah, org baru 36! Hihihi... Akak pun 36 (thn 2009).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muda lagi tu akaknye. Semua boleh layan lagu tu

      Delete
  6. kesetiaan yang ammat mahal harganya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Zumal setakat setia kat Setia Alam jer

      Delete
  7. Jarang dah ambik tau pasal artis2 nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh macam tu ye. Zumal pun sama, artis pun tak kenal 🤭 ni sebab dorang kawan

      Delete
  8. mama tak penah dgr lagi lagu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab terlalu baru, rasa tak semua radio putarkan

      Delete