SHOPPING LAGI

by - 8:00:00 am

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Selamat berhujung minggu juga. Zumal sejak PKPB di Selangor ni, zumal dah tak bekerja. Kerja yang bulan lepas pun company tu belum bayar gaji sampai sekarang. Nasib la zumal ada income dari blog, sewa bilik dan BPN dari Abah Din πŸ€­πŸ˜‰ Alhamdulillah syukur.

Sejak duduk di rumah tangan asyik gatal nak tekan-tekan PG Mall, Shopee dan juga FoodPanda. Seksa juga kalau ada macam-macam app ni. Asyik nak beli ja. Kerja tak ada, kikis duit tersimpan je la 🀭

Sebelum ni niat dihati nak buat entri makeover bilik baru kat Setia Alam ni tapi zumal belum habis makeover lagi. Sebabnya zumal beli barang sikit-sikit ikut kemampuan. Hmmm yela tu 🀭

Cuma sekarang zumal akan review produk yang zumal beli untuk isi kat bilik comel zumal ni. Dalam rumah ni bilik zumal paling kecik jadi rasa senang mendeko. Tak kena beli banyak barang sangat. Hari first sampai sini, zumal beli kipas je, lepas tu beli lampu tidur. Sekarang ada la meja kecil satu, storage bench satu dan bakal tiba nanti pasu bunga (untuk prop gambar je), meja kopi dan macam-macam lagi πŸ€­πŸ˜‚

Ok la untuk review produk yang zumal beli tu akan keluar kat blog sebelah ok. Link kat sini 

https://kisahlarahatiini.blogspot.com/search/label/dekorasi?m=1?&max-results=5

Ok la selamat membaca, jangan lupa sentiasa jaga diri dan ikut SOP

Storage bench ni beli kat Shopee

Cita-cita zumal duk shopping sebab nak mendeko bilik tidur. Tapi belum menjadi lagi. Tengah kumpul barang-barang. Bagi korang yang suka mendeko dan nak tips dekorasi boleh rujuk panduan kat bawah

You May Also Like

37 insan berbicara

  1. online shopping ni mmg hantu la... takleh kluar diorg plak still operasi.huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Keracunan makanan di sekolah. Maklumat yang disembunyikan oleh pihak sekolah selama ini. Viralkan.
    https://e-kantinsekolah.blogspot.com/2020/10/keracunan-makanan-di-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. tapi memang best la kalau bench buat storage sekali, jimat space, kurang semak di mata hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya tujuan utama zumal nak simpan barang. Bersepah sana sini

      Delete
  4. Kalau Safiena dan shopee berpisah tiada haha..

    ReplyDelete
  5. Bilik kecik, senang nak urus. Bilik besar, banyak nak isi aksesori heheee.

    ReplyDelete
  6. Shopee online memang berhantu.huhu

    ReplyDelete
  7. semoga bro terus sukses dan kuat hadapi cabaran hidup ini

    ReplyDelete
  8. shopping tu terapi kan.. maka marilah kita bershopping haha

    ReplyDelete
  9. Zumal, rasa2 storage bench tu blh tampung berat lebih 75kg tak? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut apa yang diiklankan, produk ni mampu tampung berat hingga 200kg. Zumal pun berat juga, masih ok storage bench ni πŸ˜‰

      Delete
    2. Boleh laa akak risik2 bench ni...😎

      Delete
    3. Sebenarnya kan zumal lagi tua dari zurainny tau πŸ˜‚πŸ€­

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. πŸ™Sori Zumal, org tua menaip kat hp, mmg byk cabaran.πŸ˜… tu psl byk delete! Sabar ya...serius saya ingatkan Zumal ni masi muda remaja mcm Mr Hanafi...🀭 x nmpk mcm org yg dah 50an.😁

      Delete
    7. Adoi... Zumal pun pakai fon jugak ni πŸ˜‚ biasalah typo tu

      Delete
  10. ni lah bahayanya bila x bleh jln2 πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tambahan pula sejak tak sihat ni, berhantu betul app shopping online ni jadinya

      Delete
    2. Pernah beli punya beli pastu eh duit dah habis 😭

      Delete
  11. Sebab kita di sarankan duduk di rumah zaman covid ni guna lah masa itu untuk makeover . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Anak2 pula tak sekolah nanti bosan tak ada aktiviti

      Delete
  12. Ahaha..sama la, apps shopping online ni asyik melambai2..

    ReplyDelete
  13. betul betul betul.bahaya banyak apps nak membeli je nanti. takpe, sikit sikit deko lama lama penuh nanti

    ReplyDelete