HASIL 10.10 DI PG MALL

by - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. 10.10 hari tu korang buat apa? Pergi kenduri, honeymoon, atau celebrate hari istimewa?

Zumal pada 10.10 hari tu duduk depan phone dan buka setiap aplikasi shopping online je. Maklum la tarikh 10.10 banyak aplikasi shopping buat sale gila-gila dan ada yang sampai tak masuk akal tau. Macam tu juga aplikasi shopping yang tak asing lagi iaitu PG Mall.

Semalam hampir 90 % barang-barang yang Zumal shopping di PG Mall dah selamat tiba ke pangkuan Zumal. Yang tak sampai lagi tu adalah beberapa jenis mooncake. Mooncake halal tau. Dah lama Zumal teringin ok.

Barang apa yang sampai semalam tu? Ok la kalau tengok kat gambar tu korang nampak kotak Nestle, dalam tu ada 5 pek Maggi untuk zumal simpan stok semasa PKPB ni. Selain tu Zumal beli kasut safety (dapat free stokin lagi), sling bag dan bakul sampah. Bakul tu nampak cute sebab tu Zumal ambil 🤭

Ok la, itu saja perkongsian zumal untuk kali ini. Kalau korang belum ada akaun PG Mall jom klik link kat bawah ni dan register ya https://pgmall.my/register?referralPgCode=duniazumal@gmail.com

You May Also Like

28 insan berbicara

  1. tuuu diaaaa memborong naa hehehe

    ReplyDelete
  2. kdg2 kita perlu'reward' diri sendiri dulu. mesti puas hati kan dpt beli benda2 yg kita perlukan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Abam Kie. Reward diri setelah bertungkus lumus buat kerja.

      Delete
  3. Waah mantaap berhasil memborong belanjaan keren ...

    ReplyDelete
  4. Wahh shopping makanan.. Selamat menempuh PKPB di tempat Zumal. #kitajagakita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Makanan memang keperluan harian kita 😁

      Delete
  5. hamboi syoknya brother kita soppinkkkk :D

    ReplyDelete
  6. Banyak juga memborong sempena 10.10 tu ye. Kita tak beli apa pun. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, sempena 10.10 kebetulan ada payment masuk 10.10 juga

      Delete
  7. PG mall punya promotion mmg hebat! heehhe

    ReplyDelete
  8. sronok tu brg2 yg beli time sale 10.10 dh smp..akak tk shopping pn tp husband yg suka shopping online

    ReplyDelete
  9. Godaan 10.10 hari tu mmg mencabar betul! Akak tpaksa skip sbb dah beli belah time offer penjana sblm tu, yg diskaun RM50 dan RM20..🤑

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, godaan 10.10 memang sangat mencabar

      Delete
  10. wow shooping sakan.. mmg berbaloi la

    ReplyDelete
  11. seronok bro semakin happy dan sihat..

    alhamdulillah tumpang gembira

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah bro. Sihat sikit2 ja dan buat2 happy 😉🤭

      Delete