PG MALL 916 GOLD CULTURAL DAY

by - 10:00:00 am

PG MALL 916 GOLD CULTURAL DAY

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Dekat sini siapa suka shopping online? Confirm ramai kan? Anda samalah macam Zumal, pantang ada duit dalam akaun sotong tu confirm kejap ja cerah. Mata ni tak tertahan dengan panahan asmara dana kat laman-laman e-commerce kat dalam fon ni. Lebih-lebih lagi PG Mall, dahsyat sangat dia punya promosi sampai emas pun ada promosi tau.



Untuk anda yang belum tahu tentang PG Mall, kalau tengok post terdahulu ada dah Zumal ceritakan. Tapi bagi yang tak baca tu, jom zumal cerita sikit. PG Mall ni adalah satu-satunya aplikasi e-commerce yang berpangkalan di Malaysia lepas tu ianya adalah antara terawal diperkenalkan iaitu dalam tahun 2017. Masa tu zumal tak kenal lagi online shopping ni. Kalau tahu dah lama zumal borong dekat PG Mall sebab segalanya ada dijual dan tawaran harga pun berpatutan. PG Mall ini antara 3 e-commerce site yang teratas yang disenaraikan di Iprice https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en Selain tu PG Mall ini menerima pembayaran dalam bentuk e-wallet dan semua online payment gateway. Mudah sangat nak shopping.


916 GOLD CULTURAL DAY





Apa itu 916 Gold Cultural Day ataupun Hari Budaya Emas 916? Ianya adalah sempena tarikh September 16 tu. Kan dalam angka jadi 9.16. Ianya ilham daripada Malaysia Gold Associated (MGA). Hari Budaya Emas 916 ini disambut setiap tahun pada 16 September. Hari Budaya Emas ini adalah untuk memberi kesedaran tentang emas dan menunjukkan emas sinonim dengan budaya rakyat Malaysia. Hari Budaya Emas juga untuk memangkinkan ekonomi negara, meningkatkan jual beli emas tempatan juga dalam saat ini ianya boleh membantu negara dalam kestabilan ekonomi. Paling penting yang perlu anda tahu harga emas 916 sempena 916 Gold Cultural Day hanya RM24X/gram paling murah di pasaran. Jangan lupa rebut peluang ini dari 15 hingga 17 September 2020 sahaja. Selain harga emas 916 termurah, anda juga akan dapat penghantaran percuma pada tarikh istimewa ini. Jom beli emas 916 di https://pgmall.my/register?referralPgCode=duniazumal@gmail.com 916 adalah nombor bermakna dalam industri emas. 916 adalah emas 22 karat yang mempunyai sejarah tersendiri dan popular di Malaysia dan Singapura. Peruncit dan pemborong emas juga digalakkan menyertai pesta ini dan menjual dengan harga kilang. Jom layari sekarang https://pgmall.my/Jewellery-1

"Please spread the love to claim all our coupon"





BANYAK LAGI YANG MENARIK DI PG MALL





Touch n' Go

Untuk anda yang ada Touch n' Go e-wallet pada 1 September hingga 30 September 2020 untuk New Shopper anda akan mendapat RM3 e-wallet reload percuma dengan pembelian minimum RM15. Jom tengok sini https://pgmall.my/tngnewshopper




Boost


Anda pengguna Boost? Pada 5 September hingga 4 Oktober 2020 pula anda akan menerima RM3 cashback dengan pembelian minimum RM15 menggunakan Boost.





Health & Beauty Essential week


Bagi para wanita, selain emas, tarikh 15 September hingga 30 September 2020 ada sesuatu yang best juga iaitu potongan harga RM25 dengan pembelian minimum RM100, penghantaran percuma dengan bernilai RM4 , Use code: LOVEPGHB25

Selain itu potongan RM30 untuk pembelian minimum RM150, penghantaran percuma dengan nilai RM4, Use Code: LOVEPGHB30 Rujuk di https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week


Macam mana? Teruja tak? PG Mall sememangnya laman e-commerce yang sangat hebat dan mempunyai pelbagai tawaran yang membolehkan anda shopping dengan jimat. Shop Now!!!


#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #Touchngo #boost #health&beautyessentialsweek #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation 


Mengenai PGMall:
Website: www.pgmall.my 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/











You May Also Like

17 insan berbicara

  1. dugaan bsr utk kaki2 shopping hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Anies. Jangan lupa shopping di PG Mall

      Delete
    2. jap sy tanya menteri kewangan dulu ya hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe merelit lip lap lip lap gitu. Jangan lupa shopping di PG Mall tau

      Delete
  3. Ah sudah, menggoda gila PG Mall punya promo ni.

    ReplyDelete
  4. waalaikummusalam
    sekrg nie guna app e-commerce
    niaga online berbaloi jgk
    laku keras

    ReplyDelete
  5. Baru tgk website PG Mall, fuh, gila2x punya diskaun utk barang health & beauty. good info mr Zumal. :)

    ReplyDelete
  6. Maklumat yang sangat berguna.


    Saya seorang blogger baru, saya ingin memberikan maklumat pada waktu wabak seperti ini kita diharapkan dapat bekerja dari rumah.
    Berdasarkan pengalaman baru-baru ini, saya menggunakan aplikasi Zoom untuk terus berhubung dengan rakan, saudara, keluarga dan pensyarah.
    Anda boleh memuat download zoom free di laman web ini https://www.downloadzoomfree.com/

    ReplyDelete