DIA ADA BLOG LAIN LA...

by - 10:00:00 am

 


Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua. Semoga korang semua sihat-sihat selalu dan dijauhkan dari wabak Covid-19 yang makin kembali mengganas tu. Semoga wabak Covid-19 tu cepat berakhir.

Kalau berdasarkan tajuk tu korang rasa siapa dia yang ada blog lain tu. Hmmm nanti klik ja kat sini https://kisahlarahatiini.blogspot.com Ok dah tahu tu blog siapa? 

Blog tu dizahirkan (wah ayatnyer) kerana rasa kecewa atas sesuatu yang berlaku bulan lepas. Nanti baca sendiri la. Kat blog tu maybe berlainan identiti penulisnya kan. Tapi orang yang sama cuma nak bagi dia nampak KEJAM. Hahahaha. 

Jadi kepada rakan yang bertanya bila nak ada post baru tu, sebenarnya zumal menulis di sana sekejap. InsyaAllah zumal jaga kedua-duanya dengan baik. Dan zumal akan tulis baik-baik juga. 

Hmmm bila stress muncul blog baru. Sebenarnya ada blog-blog lain tapi zumal dah tinggalkan blog tu bersawang sangat. Kena ajak orang kampung datang gotong-royong bersih tau baru ok. 

Kepada rakan-rakan jemput la singgah yer ke blog Kisah Hati Ini walaupun link tu lain sikit 🀭 Blog tu sebenarnya nak luah perasaan dan tak nak orang tahu. Tapi disebabkan zumal seorang pakcik bawang, tak best kalau orang tak baca. Insan pertama terjah adalah bro Hanafi. 

Ok la zumal nak cari idea menulis entri baru pula yer. Bye bye...

You May Also Like

12 insan berbicara

  1. wah ada blog baru tahniah zumal

    ReplyDelete
  2. hehe..kita menulis untuk orang baca, bila takde orang baca, rasa tak best kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Syaz. Bila orang baca rasa gembira

      Delete
  3. ok nnt sy terjah😊😊😊

    ReplyDelete
  4. Tahniah ada blog baru. Dah masuk sana, banyak juga dah tulis entri di situ, ingatkan baru satu atau dua heheeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2 bila rajin terus buat 2-3 entri tapi bila mood kelaut, semua karam

      Delete
  5. Wah, ada banyak blog. okey itu mr zumal. hihi, nanti ada masa GV terjah sana ya. :)

    ReplyDelete