DAFTAR VENDOR DAN RIDER TAPAW

by - 8:00:00 am

 


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa buat semua. Selamat memulakan tugas bagi anda yang baru nak start kerja pagi ni. Semoga anda ceria-ceria selalu. Zumal masih menanti untuk Tapaw beroperasi tak lama lagi. Alhamdulillah lama menanti akhirnya pendaftaran tu dah lulus.


Untuk pengetahuan semua Tapaw masih membuka peluang kepada anda semua untuk menyertai Tapaw secara percuma, tak kisah la anda peniaga, pengguna ataupun nak jadi rider/driver. Bagi peniaga ini
 adalah peluang keemasan untuk mendaftar lagipun ianya percuma nanti produk anda akan terpapar dalam aplikasi Tapaw dan kebarangkalian mendapat pelanggan baru lebih besar. Walaupun Tapaw ini anda nampak seperti perkhidmatan penghantaran tetapi ianya juga menghubungkan sistem e-commerce di mana para vendor boleh mengiklankan produk di dalam aplikasi dan apabila pengguna membeli, rider Tapaw akan collect produk anda untuk dihantar kepada pelanggan dalam hari yang sama. Paling best, Tapaw tidak hadkan produk berasaskan makanan sahaja tetapi apa saja boleh gunakan aplikasi Tapaw ini. Sama ada anda tauke restoran, kedai runcit, peniaga online, atau pun anda peniaga sayur, ikan dan daging di pasar boleh gunakan aplikasi ini. Menarik kan!!! Apa tunggu lagi jom daftar sekarang sebelum aplikasi launch pada September 2020 nanti. Klik www.tapaw.com/duniazumal


Kepada yang suka cari side income tu, jika anda menjadi ahli Tapaw ini anda bukan sahaja dapat buat guna aplikasi untuk kerja anda tapi anda boleh cari side income dengan sistem affiliate. Bagi anda yang dah daftar, anda akan dapat link peribadi anda macam Zumal www.tapaw.com/duniazumal ini bila anda kongsikan link ini dan ada pendaftaran dibawah anda, anda akan mendapat side income dari hasil jualan mereka di Tapaw jika mereka daftar sebagai vendor. Walaupun sikit sahaja jumlahnya tapi berbaloi dari kita tak dapat apa-apa. Zumal yakin rakan-rakan blogger memang arif tentang affiliate kan? Apa tunggu lagi jom la daftar sebagai pengguna, vendor atau rider di Tapaw. Klik www.tapaw.com/duniazumal

You May Also Like

9 insan berbicara

  1. kalau laa sy ada motor... teringin jg jd rider kt kl ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak sebarang kenderaan pun boleh. Zumal daftar kete je

      Delete
    2. kalau kete x leh nk merempit hahahahaa

      Delete
  2. Peluang kerja untuk anak muda cari duit lebih ni kan :)

    ReplyDelete
  3. Satu lagi peluang menjana pendapatan

    ReplyDelete
  4. mama x penah pakai lagi tapaw ni

    ReplyDelete
  5. All the best Mr Zumal, mudah2an Tapaw dpt beroperasi dgn lancar.

    ReplyDelete