LOGO UNTUK PAGE GAMING

by - 3:25:00 am



Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sebelum ni dah nampak kan logo page zumal kat atas tu kan???

Hari ni zumal nak share macam mana nak buat logo macam tu atau logo-logo gaming macam otai-otai streamer duk guna tu.

Sebenarnya caranya sangat mudah tau. Mudah gila. Korang hanya perlu install app Logo Esport Maker jer. 

Tu contoh dalam Play Store. Korang juga boleh klik link ini https://play.google.com/store/apps/details?id=com.QuantumAppx.eSportsLogoMakerPro
Semoga post ini membantu mereka yang nak buat logo page gaming tu...

You May Also Like

26 insan berbicara

  1. Senang buat logo gaming bila guna app ni..Terima kasih berkongsi..

    ReplyDelete
  2. fuyooo dah jadi gamer ke..hehe

    ReplyDelete
  3. habis laa kalau kaki game nampak entry ni hahaha

    ReplyDelete
  4. semoga zumal akan menjadi gamer yg berjaya n dpt byk duit....

    ReplyDelete
  5. wow.. tq zumal for sharing

    ReplyDelete
  6. p/s bla nk update entry baru? ;-)

    ReplyDelete
  7. wahh ade apps ke..lebih mudah dan jimat..tak perlu nk tempah bagai kan...

    ReplyDelete
  8. Thank you for sharing this wonderful post keep your awesome work
    I have many hobbies. I love to travel and read. But my favorite hobby is cooking. Let me tell you why! First, I'll tell you a little bit about why I started cooking. Secondly, I'll give you some information about what I like to cook. Third, I will say how I use the vietnamese food for cooking.

    When I started cooking, I was 10 years old. My mom wants me to be a chef. She has always believed that girls have to make different types of food, because one day they will get married. In my country, it is normal for girls not to cook. I feel lucky because I can cook many dishes. Now that I cook some of the dishes my children and husband love, I become happy and proud of my mother and myself. i am a food blog

    ReplyDelete