Lebih 10000 Jawatan Kosong Di KerjaKosong.Co

by - 12:13:00 pm

LEBIH 10000 JAWATAN KOSONG DI KERJAKOSONG.CO


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa buat semua. Tahukah anda Malaysia mempunyai lebih daripada 700,000 orang penganggur yang mencari jawatan kosong 2020 ? Kadar pengagguran kian meningkat gara-gara gaji yang ditawarkan rendah, skop kerja tidak sesuai dan juga masalah lambakkan pekerja asing

Kalau anda nak tahu, sebenarnya banyak jawatan kosong yang ada di Malaysia ini sama ada popular atau tidak. Antara jawatan yang kerap dicari menerusi google termasuk jawatan kosong sabah, kerja kosong kelantan, jawatan kosong terengganu dan jawatan kosong spp.

Jawatan-jawatan kosong ini antara paling ramai orang cari dan orang minat. Mungkin kerjanya menarik dan gajinya setimpal dengan pekerjaan. Mungkin juga ada yang minat untuk berbakti kepada masyarakat tanpa mengira gaji.

Jika korang mahu cari jawatan kosong , Zumal syorkan supaya anda lawati portal KerjaKosong.Co dan tengok jawatan kosong yang anda minati. Di dalam portal jawatan kosong ini, terdapat pelbagai pilihan jawatan kosong kerajaan dan juga jawatan kosong swasta. Terdapat lebih 10000 jawatan kosong di portal ini dan sentiasa diupdate dari semasa ke semasa.

Pencarian kerja anda akan lebih mudah dengan adanya laman web ini. Laman web ini memberikan info-info kerja kosong yang terbaru, tepat , dan berserta tips mudah dapat kerja. Sama ada kerja kosong dari sektor kerajaan mahupun kerja kosong dari sektor swasta. Peluang anda untuk mendapat kerja akan lebih cerah. Ramai telah memiliki kerja yang diimpikan melalui info di laman web ini.

Bagi mereka yang selalu search google mencari laman web pekerjaan, anda mungkin bengang dan kecewa kerana terlalu banyak laman web yang pelik-pelik yang "kononnya" memaparkan jawatan kosong yang terkini, padahal jawatan tersebut tidak wujud atau sudah tamat tarikh permohonan. Ada juga laman web itu sekadar spam dan anda akan termasuk ke laman-laman yang tidak sepatutnya. Di KerjaKosong.Co pekerjaan ditawarkan adalah benar-benar wujud dan anda tak perlu khuatir lagi.

Jadi kalau tak nak pening, pastikan hanya semak jawatan kosong di laman web KerjaKosong.Co sahaja ye! Jangan lupa bookmark portal kerja kosong ini dan selalu check setiap hari.

Sekian sahaja info yang ingin Zumal kongsikan. Zumal berharap supaya anda mencari pekerjaan dengan mudah melalui portal rasmi jawatan kosong yang di kongsikan. Jangan lupa untuk kongsikan info ini kepada saudara-mara serta rakan-rakan yang masih mencari pekerjaan.

You May Also Like

28 insan berbicara

  1. adik2 yg br graduate tu rebut cepat peluang ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal sendiri pun kini terpaksa mencari peluang kerja baru 🤭

      Delete
  2. baru pertama kali dgar pasal ini.. thanks for sharing ^^

    ReplyDelete
  3. Semua wak tak layak
    Umur dah senja, kelulusan takde.

    ReplyDelete
  4. MAGS PREMIUMS are a corporate gifts & premium gifts supplier and manufacturer in Malaysia, that provides logo printing for custom made corporate gifts.

    ReplyDelete
  5. Hai Zumal..lama x jln2 sini..Zumal ada try apply tak? byk peluang kerja kosong tu...try la apply

    ReplyDelete
  6. Dah bookmark, walaupun ada kat luar negara sekarang. Haha! Mana tahu, in the future berguna kan.. :)

    ReplyDelete
  7. Satu lagi pilihan portal nak cari kerja ya rajin dengan tak rajin je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm betul tu Mrs.A tapi rajin camne pun kadang2 tak dapat juga

      Delete
  8. rezeki..tak cuba, pastilah tak dapat job ni

    ReplyDelete
  9. Maklumat penting bagi yg sedang cari kerja...

    ReplyDelete
  10. Tq Zumal atas perkongsian info. Moa bermanfaaat insyaallah

    ReplyDelete
  11. berita baik utk mereka yg kehilangan pekerjaan ketika pkp ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun kini sedang mencari sejak job tak banyak seperti selalu

      Delete
  12. berita baik, nice info....

    ReplyDelete