YAKIN DENGAN FINGO

by - 12:13:00 pm


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Tajuknya lain gambarnya lain. Ish ish apa dah jadi. Zumal tak malu untuk ceritakan Zumal memang selalu makan nasi berlaukkan kicap kekadang cili kering. Kekadang tiada nasi Zumal makan biskut atau mee segera. Memang kurang sihat pilihan makanan Zumal tu tapi nak buat macam mana, itu sahaja kemampuan Zumal. Zumal hanya blogger sepenuh masa. Kerja lain tak pernah dapat kerana majikan tengok Zumal bertongkat. Ya Zumal tak sihat kekadang perlu guna tongkat. Jadi Zumal pilih untuk jadi blogger full-time. Tapi Zumal bukan blogger famous jadi income pun kekadang je ada. 

Alhamdulillah sahabat Zumal telah memperkenalkan suatu aplikasi shopping online yang mampu mengubah hidup Zumal. Alhamdulillah dengan semangat dan tunjuk ajar yang diberikan Zumal berjaya membawa beberapa orang turut serta dalam perniagaan ini.

Perniagaan apa? Ya tepat sekali, FINGO yang Zumal sertai. Zumal memang yakin dalam perniagaan ini kerana income yang masuk bukan biasa-biasa tapi ianya dari RM50 hingga infiniti.  Walaupun pada masa awal rakan Zumal perkenalkan Fingo, income beliau hanya ada RM150 tapi depan mata ini Zumal tengok apabila ada seseorang menghubungi beliau semasa kami sedang sarapan untuk bertanya tentang cara mendaftar Fingo, lepas selesai rakannya daftar jarak jauh tu, income beliau dah jadi RM200. Lepas Zumal didaftarkan income beliau dah berubah jadi RM250. Memang cepat dan dipercayai. Lagi satu Fingo beroperasi secara sah bukan scammer atau money game. Setiap penyertaan anda boleh pilih antara 18 barang terpilih, buat bayaran, anda dapat barang dan dapat pula voucher tambahan sama nilai dengan pendaftaran tadi. Selain tu anda dah dapat link untuk dikongsikan agar anda turut sama dapat jana income. 
Lesen Jualan Langsung Fingo

Zumal seperti biasa kerana keadaan Zumal sekarang macam tiada yang yakin dengan Zumal dalam perniagaan ini. Selalu orang nak tengok kita dah ada itu ini baru nak join, baru nak bertindak. Kalaulah Zumal dah ada itu ini dan income dah stabil buat apa Zumal ajak anda lagi. Zumal kongsi kerana nak sama-sama berjaya. Zumal masuk Fingo baru lagi iaitu 17 Oktober lalu. Ramai yang takut sebab tengok Zumal macam tak yakin jer, habis tu kalau Zumal datang ajak anda naik sport car baru nak join yer. Sudahlah jangan mudah ditipu dengan aset-aset seseorang kemungkinan itulah jerat yang bakal buat anda menangis nanti.

Seperti yang Zumal katakan income dalam Fingo memang cepat dan anda tak perlu jual barang, simpan barang. Anda cuma perlu kongsi link agar orang mendaftar di link anda. Buat sambil baring atas katil pun boleh asalkan data dan internet ada untuk anda promote.

Jom tengok screenshot pendapatan dalam Fingo ini.


Dalam screenshot itu pendapatan adalah dalam RM. Setaip hari RM200 confirm ada. Menarik tak? Kalau menarik jom la kita lakukan perniagaan ini bersama-sama. Klik link ini untuk join http://is.gd/ewhGn9

You May Also Like

33 insan berbicara

  1. banyak juga tu kalau konsisten lg berganda

    ReplyDelete
  2. Kena rajin cari potential buyer nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potential buyer dan potential marketer sebab sorang join bawah kita, akan dapat RM50

      Delete
  3. menarik lag apps nie.. boleh buat pendapatan smpingan juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Fiza, mula dengan sampingan tapi nampak dah jadi yang utama sebab income dari Fingo lebih lebat

      Delete
  4. Menarik sgt ni, mcm tingin jgk nak join..nanti akk pm zumal erk, tq tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la nanti para leader akan guide sampai berjaya

      Delete
  5. Semoga rezeki zumal diperluaskan. Sabar dan usaha sebaiknya. Bagusla fingo ni boleh membantu usahawan digital sesuai dgn era zaman kini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Fingo banyak membantu Zumal keluar dari kesempitan. Terima kasih doakan Zumal

      Delete
  6. Wah..menarik nie..boleh try sape2 yg nak extra income..😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom try InsyaAllah peluang untuk berjaya tu memang cerah

      Delete
  7. Replies
    1. Tahniah dan selamat datang ke Fingo. Nanti boleh wasap Zumal kalau nak join group bersama leader Fingo. Nombor zumal 01164053228

      Delete
  8. insyallah Zumal.. rezeki sentiasa ada dimana2 saja.

    ReplyDelete
  9. saya doakan Zunal sukses dan gigih berusaha ..

    orang kata usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  10. Klu btul2 usaha ni mmg boleh pergi jauh ni. Semoga berjaya Zumal, salam sukses selalu.

    ReplyDelete
  11. semoga murah rezeki dan dipermudahkan urusan. great sharing

    ReplyDelete
  12. in sya allah
    rezeki kita allah dah tetapkan
    cuma usaha kena ada
    moga2 rezeki zumal bertambah
    amin

    ReplyDelete