PERKARA YANG PENTING DALAM WUDUK DAN MEMBACA AL FATIHAH

by - 12:58:00 am

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sebagai umat Islam, solat merupakan tiang agama dan wajib untuk kita tunaikannya walaupun kita tidak sihat. Kalau tinggal kita perlulah qada semula.  Namun begitu sedarkah kita bahawa perkara asas dalam solat   sering kita pandang remeh, tapi jika tidak betul maka solat kita tidak sah. 

Oleh itu, hari ini Zumal kongsikan video Perkara Penting Dalam Wuduk dan Al Fatihah untuk semua. Semoga kita dapat baiki apa yang tersalah selama ini.


Kepada anda yang telah tonton video di atas, diharapkan anda tidak lupa like dan berkongsi video tersebut untuk faedah semua. Selain itu jangan lupa untuk subscribe channel Una dan juga Zumal. Bagi anda yang dah subscribe boleh share link channel anda di ruang komen untuk kami subscribe back yer. Terima kasih.

You May Also Like

13 insan berbicara

  1. Terima kasih Zumal share. Perkongsian yang sangat bermanfaat. Memperbetulkan mana yang silap

    ReplyDelete
  2. betul. kalau dr asas pun tak betul mcm mn solat nk jadi betul...kn?

    ReplyDelete
  3. Perkongsian yang cukup bermanfaat. Cheq dah subs kedua-dua channels tu tau, meh la subs channel cheq yang sendu ni huhuhu..👇🏻😂

    https://www.youtube.com/channel/UCkVneIRUlM9LCStyki5gEhQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Suerin, Zumal dah subs back

      Delete
  4. Betul, jgn pandang ringan bacaan dalam solat. Done sub yer zumal.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Zumal share entri yang sgt bermanfaat ni..semoga allah kurniakan kesihatan yg baik buat Zumal

    ReplyDelete