MUSIC VIDEO SEKETIKA MASA - D'ONBAND

by - 9:57:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari tu Zumal ada update lirik SEKETIKA MASA ni tapi kali ni Zumal sertakan bersama Music Video Rasmi mereka untuk lagu ini yang baru dilancarkan pada jam 8.00 malam 1 Oktober 2019.


SEKETIKA MASA - D'Onband


Cahaya bulan menerangi malam
Pelangi indah terbentuk setelah hujan
Sinar mentari menerangi segalanya
Indahnya.. Tak bisa diungkapkan..

Walau engkau jauh
Saatnya akan tiba untuk kita bersama
Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama

Senja berlabuh malam pun tiba
Menanti waktu siang menjelma
Kasihmu bagaikan permata cinta
Sayangmu tiada bandingnya..

Walau engkau jauh
Saatnya akan tiba untuk kita bersama
Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama

Luahan hati pasti terungkap jua
Akan ku himpunkan
Semua kenangan
Dan aku jadikan satu cerita..
Percintaan.. Kita berdua..

Walau engkau jauh
Saatnya akan tiba untuk kita bersama...
Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama

Ooo.. Oo.. Ooo...

Walau engkau jauh
Saatnya akan tiba untuk kitakan bersama...
Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama

Oooo...

Termenung sendiri
Mengharapkan sesuatu kenyataan..
Merindui bayangmu
Yang tak akan pernah hilang.. Yang tak akan pernah hilang...
Yang tak akan pernah...
Hilang....

You May Also Like

28 insan berbicara

  1. nice sambil walking sempat layan lagu... suka suka suka hehehe..

    ReplyDelete
  2. Best jugak lagu ni. Apa² pun Zumal apa khabar? Lama dah Fiza tak jenguk blog Zumal.

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar la hahah ni first time dengar

    ReplyDelete
  4. First time dengar juga...menarik..boleh download ni huhu

    ReplyDelete
  5. Trima kasih sahabt... Smoga zumal dimurahkan rezki dan kembali cergas sihat... Amiin... Tq skali lagi.. 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kembali kerana doakan Zumal. Semoga D'Onband terus sukses selalu.

      Delete
  6. Terima kasih jug pada smua yg mendengar.. Smoga terhibur... 😉

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Semoga terhibur. Jangan lupa share pada rakan-rakan

      Delete
  8. nice music dia. Band baru ka ni Zumal? Hopefully lagu ni dapat jadi OST

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, band ni masih baru. Mereka baru ada 2 lagu

      Delete
  9. Alsehhh.. Dlm tren ni. Tak boleh nak bukak lagu tu. Nanti orang sebelah dengar :) Baca lirik aje la..

    ReplyDelete