KENAPA FINGO

by - 8:50:00 pm


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Alhamdulillah sejak seminggu lebih ni kehidupan Zumal sedikit ceria dan sihat. Sihat kerana adanya semangat baru dalam mengharungi liku-liku hidup. Macam-macam dah dilalui termasuk ditipu dan dikhianati. Bukan yang tak kenal tapi yang kenal pun sama. Hidup Zumal penuh dengan air mata, kerana kesusahan, keperitan dan kesakitan yang sentiasa mendatangi.

Syukur Alhamdulillah kerana ada insan yang Zumal kenal sejak beberapa tahun lalu sentiasa prihatin dengan keadaan Zumal. Selalu tanya khabar, selalu ziarah walaupun Zumal masa tu di luar Perlis, dia sanggup jenguk. Perkenalan kami pun kerana kaki Zumal yang problem sejak tahun 2015, Alhamdulillah beliau perkenalan multivitamin dan Alhamdulillah rasa lebih sihat masa tu. Tapi kerana tiada pendapatan tetap terpaksa skip pengambilannya. Vitamin tu dari company mlm yang tidak asing lagi. Zumal yakin. Alhamdulillah company pun masih teguh hingga hari ini. Zumal pun yakin dengan beliau kerana apa yang beliau suggest selalunya terbaik termasuk la perniagaan Fingo yang beliau bawa. Dari orang biasa, dalam 8 hari beliau join dah jadi seorang leader hebat dalam bisnes ini. Sekarang beliau seorang Affiliate Marketer di dalam FINGO yang sentiasa train ahli-ahli di dalam FINGO agar capai kejayaan.

Kenapa Fingo???
Pertamanya kerana beliau yang membawa bisnes kepada Zumal dan keduanya bisnes ini ditubuhkan oleh Ali Baba Group yang sangat terkenal di dunia dan sudah pasti di China. Cuma Fingo ini tidak berpangkalan di China. Ianya ditubuhkan sahaja di sana tetapi pejabat mereka ada di KL. Paling best Malaysia adalah negara pertama diperkenalkan Fingo dan kemudiannya Singapura selepas itu Indonesia dan Thailand. Fingo juga akan diperkenalkan di Laos, Vietnam, Filipina dan India.

Kenapa Fingo???
Dengan kesihatan yang tidak mengizinkan perniagaan yang hanya perlukan Zumal online amat mudah untuk Zumal jalankan. Zumal tak perlu berhujan, berpanas untuk menjalankan bisnes ini. Begitu juga anda jika anda sertai FINGO.

Kenapa Fingo???
Memulakan perniagaan memerlukan modal dan masa untuk menikmati income. Tapi dalam Fingo modal untuk memulakan perniagaan ini cuma RM 199 sahaja. Hari ni keluarkan RM199 hari ni juga boleh dapat semula jika anda dapat menaja 4 orang. Selebihnya itulah untung anda. Income berdasarkan tajaan anda dan pembelian mereka di bawah anda. Wei, Fingo ni sangat mudah! Kalau tak ada duit RM199 pun anda boleh pinjam dan beri jaminan seminggu untuk untuk bayar balik kerana ianya memang terbukti boleh bahkan sehari pun balik modal.

Kenapa Fingo???
Manusia sekarang dah malas pergi shopping di mall jadi mereka ubah cara dengan shopping online. Macam tu juga Fingo, mall online yang tawarkan pelbagai produk.

Kenapa Fingo???
Fingo ni walaupun sama macam Shopee dan Lazada banyak produk China tapi Fingo juga membawa produk PKS, SME Malaysia untuk berniaga secara online. Produk-produk Muslim tempatan juga dah masuk Fingo.

Kenapa Fingo???
Dengan FINGO Zumal boleh dapat sekurangnya RM100 sehari tau, jadi kenapa Zumal nak kata tak nak. Tak pernah seumur hidup Zumal dapat income macam ni tau.

Kenapa Fingo???
Nak tahu jom la buat bersama Zumal. Ini nombor zumal kalau ada apa2 nak tanya 01164053228, WhatsApp je yer kerana telinga Zumal tak macam anda. Hihi... Jom join DI SINI.

You May Also Like

22 insan berbicara

  1. semoga sukses Zumal dalam apa jua yang di ceburi, aamiin in shaa allah

    ReplyDelete
  2. Semuanya di hujung jari anda, tak gitu kann @Zumal..

    ReplyDelete
  3. salam,

    bunda pun dah sign up Fingo...tetapi hanya ahli biasa bukan PS preferred shopper lagi, sebab bunda tertanya2 kenapa barang yg kita order lambat sampai...tempoh diberi 8 hingga 15 hari.Tak macam pos biasa hanya 3 4 hari dah sampai. Jenuh menunggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Bunda, kekadang barang tu ada dalam Malaysia akan sampai cepat dan saya juga ada barang yang sampai 2 hari, 4 hari dan 7 hari. 7 hari tu kerana barang dari luar negara

      Delete
  4. Prospek online skrng ni semakin berkembang, in shaa Allah, salam sukses selalu sahabat.

    ReplyDelete
  5. dunia digital semakin menarik semua bisa menjana uang hanya dari dalam kamar semoga sukses en Zumal

    ReplyDelete
  6. Menarik juga Fingo.... erk... kenapa dengan telinga tuan admin ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la buat sama2. Telinga tu adalah masalah sikit

      Delete
  7. Good luck ya Zumal..maaf sering tak ada masa online..

    ReplyDelete
  8. Kalau nak shopping.. memang lebih senang kalau beli secara online. Peluang baik ni. All the best Zumal

    ReplyDelete
  9. saya doakan supaya zumal sukses terus dan semangat pantang menyerah

    ReplyDelete