KAU IDAMANKU

by - 10:34:00 pm

Mini Cooper

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Kenapa yer? Kalau nak ajak buat bisnes mesti orang nak tengok aset kita??? Kot dah orang kat negara kita dah terbiasa dengan situasi macam ni.

Bila dah begitu Zumal pun setlah dream. My dream car is Mini Cooper. Sekarang masih tak mampu la maybe tahun depan. Maklum la baru 2 minggu buat tak kan nak bazir duit ke arah kereta pulak. Tapi memang perlu juga sebuah lagi kerana Zumal target nak pusing Malaysia buat FINGO. 

Sebelum beli Mini Cooper idaman tu, Zumal dan upline rancang nak pergi umrah dulu andai bisnes online kami capai kejayaan. Doakan Zumal dan team kami yer.

Mini Cooper tu lepas balik umrah dan bayar segala hutang piutang yang menyeramkan. Hahaha. Korang semua tak nak sertai team Fingo Zumal ke??? Semua yang sertai team Fingo Zumal akan dibimbing sepenuhnya sampai berjaya, tapi korang kena upgrade la dulu akaunnya baru dapat Zumal bantu. Nak closing customer, ajak Zumal dan rakan-rakan leader lain turun atau set time untuk jemput mereka ke class kami nanti. 

Eh, ada yang belum join yer??? Jom la join DI SINI. Untuk tarikh 1 hingga 6 November 2019 siapa upgrade PS akan dapat pelbagai benefit iaitu double voucher sebanyak RM458 atau cash back RM398, everage 20% off untuk belian, free shipping dan banyak lagi.

You May Also Like

33 insan berbicara

  1. kereta cooper memang best...

    sedap bawa tu.

    in shaa Allah bro Zumal boleh miliki nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin. Terima kasih bro. Semoga sama2 kita miliki apa yang kita impikan

      Delete
    2. aamiin..saya mahu memeiiki satu pakej...kereta plus isteri hehehehe

      Delete
    3. Semoga dipermudahkan segalanya. Aamiin...

      Delete
  2. kereta idaman saya jg tu sy suka sbb sng nk parking tak mkn space hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu Anies, Zumal pun suka sebab tu juga

      Delete
  3. mini cooper my dream car too

    ReplyDelete
  4. ni menarik. comel je Mini Cooper ni..

    ReplyDelete
  5. semoga suatu hari bisa beli kereta cantik juga saya bro

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan urusan zumal.

    ReplyDelete
  7. Dream dulu nanti satu hari mesti dapat beli. Semoga berjaya dalam apa jua usaha Zumal.

    ReplyDelete
  8. huyooo... target kereta baru... anyway, good luck bro... teman doakan semoga segala urusan berjalan lancar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro. Saya doakan bro juga berjaya dalam Fingo ni. Aamiin...

      Delete
  9. kalau di sana namanya kereta ya, kalau di sini mobil.

    ReplyDelete
  10. Semoga terus lancar segala usaha dan tercapai segala yg dihajati sahabat.. aamiin.

    ReplyDelete
  11. in sya allah
    selagi kita berusaha
    ada rezeki yg dtg,
    lumrah berniaga mmg mcm tu
    good luck

    ReplyDelete
  12. Macam kata kata Jack Ma, Money will follow You As Long You Follow Your Dreams.


    Yang penting ada impian dan doa.

    ReplyDelete
  13. omaiiiigaiii mini cooper! moga zumal dan team berjaya dunia akhirat aminnn

    ReplyDelete
  14. insya-Allah moga menjadi realiti

    ReplyDelete