FINGO MASUK PASARAN INDONESIA

by - 8:28:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Minggu lalu bisnes yang Zumal jalankan iaitu Fingo telah pun melebarkan sayapnya ke Indonesia. Alhamdulillah syukurlah. Semoga rakan-rakan pembaca blog ini dari Indonesia mendapat manfaatnya. FINGO adalah program affiliate yang memberi peluang ahli menjana pendapatan lumayan. Paling mudah nak sertai FINGO, KLIK SINI. Atau...

Langkah untuk sertai FINGO 

PILIHAN 1:

๐Ÿ‘‰Download apps Fingo di playstore๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

๐Ÿ‘‰selesai download, klik kembali - log in : masukkan no hp sebagai Username dan password anda tadi utk melayari website fingo. 

๐Ÿ‘‰klik 'account' - update address, pilih bahasa

๐Ÿ‘‰anda telah jadi 'Shopper' sekarang, dah boleh beli lebih 6000 lebih jenis produk yg ada di Fingo. Syarikat sasarkan menjelang 2020 60k produk lagi akan masuk termasuk produk keperluan harian.

Kod referral ada dalam bulatan


PILIHAN 2:

(untuk membership Fingo - beli produk terpilih RM199)

๐Ÿ‘‰klik 'Upgrade'

๐Ÿ‘‰klik 'go to select' - pilih salah satu drp 16 produk  yg dipamerkan, klik 'Sure'

๐Ÿ‘‰klik 'Buy Now'

๐Ÿ‘‰klik cara bayar, sama ada online banking dengan memilih bank anda atau klik 7Eleven.
Jika klik 7Eleven anda akan terima bar code melalui hp anda dan seterusnya bayaran boleh dibuat di 7Eleven dgn scan bar code yg dihantar. 

*Nota* 
3 keuntungan yg anda dapat jika join membership:

๐Ÿ‘‰Dapat produk  berkualiti (pilih daripada 16 pilihan yang diberi) 

๐Ÿ‘‰Voucher belian di Fingo bernilai RM204

๐Ÿ‘‰Peluang untung runcit 10% - 16%. Dan jika Naik pangkat di sini.   Bonus sponsor besar.   Taja seorang (Join RM199) anda akan dapat antara RM50 ke RM135 ikut rank masing2. Network bonus...Fuhhh.... Mantap... 

Untuk info lebih lanjut just perlu wssp sya
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป


Hidup akan berubah bila poket kita diubah dulu..JOM BUAT DUIT DENGAN FINGO!!

You May Also Like

24 insan berbicara

  1. Waaa tertanya juga apa itu Fingo. Baru tau..okay nanti boleh cuba..

    ReplyDelete
  2. nak try install..nak tgk barang apa yg murah hihih

    ReplyDelete
  3. boleh la cuci cuci mata kat Fingo ni...tak beli pun leh tgk je dah puas hati dah hihihi

    ReplyDelete
  4. semakin banyak pilihan lebih baik lagi semoga lebih banyak yang join bro zumal

    ReplyDelete
  5. Semoga allah permudahkan segala urusan tuan admin dan murahkan rezeki, amiinn....

    ReplyDelete
  6. hanya lepas upgrade baharulah dapat link untuk promote..

    betul kan bro.

    upgrade jadi PS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu bro. Semoga dipermudahkan menjadi PS.

      Delete
    2. doakan saya mampu mengubah hehehe..

      aamiin

      Delete
    3. InsyaAllah Aamiin. Bro mampu lakukannya...

      Delete