FINGO APP SHOPPING ONLINE TAWARKAN PENDAPATAN LUMAYAN

by - 2:01:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Dunia kini segalanya di hujung jari. Setiap orang kini mampu membeli, membayar serta menempah segala perkhidmatan secara dalam talian. Termasuklah membeli barang kegunaan harian, membayar bil utiliti serta menempah tiket penerbangan, tiket bas dan tempah hotel secara online. 

Pendapat Zumal, korang semua pasti telah mengetahui tentang app online yang menawarkan produk untuk dibeli secara online seperti Shopee dan Lazada. Tapi tahukah korang bahawa ada app shopping online yang menawarkan produk dan juga pendapatan buat kita mungkin secara sambil-sambil atau secara serius sehingga mampu menjana pendapatan ratusan hingga ribuan ringgit SEHARI.

Zumal menunjukkan apliksi online shop terbaru Fingo
Dengan kos hidup yang tinggi semua pasti ingin menambah pendapatan untuk menampung keperluan harian sehingga dapat mengumpul aset bagi membantu keluarga, ekonomi negara dan juga untuk generasi kita akan datang.

Aplikasi shopping online yang diperkenalkan kepada Zumal ini adalah FINGO. Di dalam FINGO ada tawarkan pelbagai produk dari makanan, peralatan telekomunikasi, aksesori kenderaan, perkakas rumah, pakaian dan banyak lagi.

Tahukah korang dengan menjadi Preferred Shopper di FINGO korang mampu menjana RM50 hingga ribuan ringgit SEHARI tanpa had. Jika korang berminat korang boleh bersama Zumal secara percuma di LINK INI dan nanti Zumal akan membimbing korang hingga berjaya lepas dari segala cengkaman hutang. 

Bimbingan ini Zumal bersama team akan berikan secara dalam talian melalui aplikasi WhatsApp dan juga aplikasi FINGO sendiri dan dalam kelas-kelas yang akan diwujudkan di sekitar korang bagi memantau dan membantu korang hingga boleh membantu ramai lagi.

App FINGO

FINGO dalam akhbar

Jangan tunggu lama-lama sehingga rakan korang atau saudara-mara korang sertai dulu. Jom masuk sekarang menjadi terawal dan mampu jana income lebih cepat. Untuk pertanyaan lanjut korang boleh WhatsApp Zumal di 01164053228. Jom sama-sama berjaya.

#Berita baik, kini FINGO telah melebarkan sayapnya ke Indonesia

You May Also Like

50 insan berbicara

  1. Baru tahu tentang fingo app ni. Tq share ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, ianya sangat baru dilancarkan pada bulan Julai lalu

      Delete
  2. Replies
    1. Sebenarnya ia akan pergi ke Indonesia, Singapura, Thailand, Vietnam, Brunei dan Filipina bermula tahun hadapan

      Delete
    2. Untuk Indonesia, dah boleh join sekarang

      Delete
  3. Wahh ada apps persaingan shoppe dan lazada ni. Nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, walaupun persaingan mereka tapi pendekatan berbeza kerana ia bagai mesin ATM zumal

      Delete
  4. nak tengok sebab dah bisa join di Indonesia kan

    ReplyDelete
  5. saya rasa berminat dengan FINGO ini bro..

    janji jangan ada unsur-unsur aniaya maka saya reda.

    mana tahu boleh bantu zumal juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro. Nanti Zumal bantu group bro 😍

      Delete
    2. masih menghitung syiling untuk upgrade ke PS hehehe

      Delete
    3. Alahai bro. Sedih rasanya. Semoga dipermudahkan segalanya. Aamiin...

      Delete
  6. looks good
    skrg byk dah org shopping online

    ReplyDelete
  7. wow
    Fingo pula sekarang
    terbaik lah Zumal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kerja sikit2 pendapatan berterusan

      Delete
  8. Bagus juga ada peluang macam nie... AT least, kita ada pilihan untuk menambahkan pendapatan kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, disamping bantu diri sendiri dapat juga buka peluang kepada yang lain untuk sama-sama berjaya

      Delete
  9. wah makin menarik ni. banyak la pilihan lepas ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Tapi yang ini mampu jana income tanpa limit

      Delete
  10. Menarik jugak ni. Macam2 ada.

    ReplyDelete
  11. wah !! mudahnya nak jana pendapatan sekarang kan ? dah tak de alasan untuk tak buat duit dan bermalas-malasan.. ada rezeki dan rajin usaha pasti berbaloi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, betul tu Atie. Kalau rajin InsyaAllah semua benda buat pasti berjaya

      Delete
  12. Terima kasih berkongsi. Pertama kali dengan tentang Fingo ni.

    ReplyDelete
  13. perlu juga ni dicoba ya mas, mana tau saya bisa mendapat penghasilan tambahan dari situ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus coba mas, Fingo sudah masuk pasaran Indonesia

      Delete
  14. perlu dicoba nih.. thnks infonya gan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus coba mas, ia sudah sampai ke Indonesia

      Delete
  15. First time dengar pasal fingo app ni.

    ReplyDelete
  16. first time i heard about this app,, hope help full

    ReplyDelete
    Replies
    1. This is the new one app for shopping and making money

      Delete
  17. Nice info gan... salam dari negeri sebrang...

    ReplyDelete
  18. tak pernah dengar pulak fingo nih..bila baca baru tahu

    ReplyDelete
  19. Sisitem pengerjaan aplikasinya seperti apa ya bang

    ReplyDelete