ELEGI MUSIM LURUH

by - 10:10:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Bukan nak bermadah cuma nak kongsi yang Zumal ada terima Antologi Puisi Elegi Musim Luruh dari Kak Paridah Ishak. Kak Paridah Ishak merupakan seorang penulis, pemuisi dan juga seorang blogger. Rasanya semua dah kenal akak kita ni. Siapa belum kenal tu boleh la melawat blog Kak Paridah Ishak, https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/ Zumal terima antologi puisi ini dari bulan puasa lagi. Tapi tu la masa tu tak berapa rajin menulis blog. Berbalik kepada antologi puisi ini, ianya mengandungi 53 buah puisi yang sangat menarik. Terima kasih Kak Paridah Ishak atas hadiah bermakna ni. Bagi anda yang ingin memiliki antologi puisi ini boleh la ke kedai-kedai buku berhampiran yer.

You May Also Like

18 insan berbicara

  1. peminat puisi mst dah dptkan nie..

    ReplyDelete
  2. nanti zumal pandai berpuisi lah
    it's good to read some books during our spare time

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau la Zumal berpuisi maybe hujan akan turun 7 hari 7 malam

      Delete
  3. wahh suka la puisi ni..ni nak terjah ni..tak kenal lagi owner nya hehe..hye zumall lame tak jenguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, boleh la kenal2 nanti. Hye AD nanti Zumal balas kunjungan kat sana yer

      Delete
  4. Alhamdulillah.. semoga ukhwah sentiasa diberkati.. aamiin.

    ReplyDelete
  5. Syukur..Etuza juga turut dapat sebuah buku himpunan sajak kiriman Puan Paridah..baik blogger ni, hanya Allah mampu membalas jasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu cikgu, Puan Paridah ni baik orangnya

      Delete
  6. mmg kenal kak PARIDAH ni..puisi2 dia mmg dalam maksudnya...dalam blog pun byk dia kongsi puisi....beliau pun byk ada memenangi anugerah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu. Moga akak kita terus maju jaya dalam dunia sastera

      Delete
  7. Alhamdulillah tahniah... Orang berbudi, kita berbahasa... Orang memberi, kita merasa...

    ReplyDelete