BOT ANGIN TERMURAH

by - 1:26:00 am

Inflatable boat

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sebelum ni Zumal pernah review mengenai bot angin atau pun bot getah kan? Dalam entri terdahulu Zumal ceritakan tentang bot angin (inflatable boat) jenama Intex Seahawk. Ramai pula yang berkenan tapi katanya bajet lari. Kalau korang nak tau jenama Intex tu tak mahal la. Kerana ianya berkualiti tinggi dan dipercayai. Cuma korang tak boleh la buat aktiviti lasak macam masuk jeram yang ada batu-batu tu. Keluar angin nanti. Untuk kegunaan macam tu korang kena beli yang harga antara RM3k ke atas tau. Ya harganya ribu-ribu kerana ianya sangat tahan lasak.

Bot Angin Termurah di Malaysia

Walaubagaimana pun, Zumal tak menghampakan keinginan korang untuk memiliki bot angin yang bajetnya tak besar sangat. Gambar macam dekat atas. Tiada jenama. Seller tersebut akan berikan kepada anda secara random tapi tetap ada kualitinya. Saiz botnya lebih kurang sama dengan Intex Seahawk 2 juga dan boleh naik 2 orang dengan maksimum berat adalah 150kg.

Pakej termasuk:
1 x Protable Inflatable Boat
1 x Air Pump
1 x Safety Rope
1 x Repair Kit
2 x Paddle
​Sesuai untuk pergi memancing dan riadah di tasik, kolam dan sungai. Untuk kegunaan tidak lasak. Ketebalan 0.4 mm, ukuran panjang 190cm x lebar 120cm. Muatan 2 orang. Harga sebelum ini ialah RM150 tapi untuk JUALAN HARI MALAYSIA Harga terkini cuma RM130. Termurah di pasaran. WhatsApp 01164053228 untuk info lanjut. Disebabkan seller sorang ni cuma dropship jadi korang tak perlu la minta dia COD kerana stoknya beliau tak simpan. Cuma korang tak perlu risau kerana beliau memang trusted seller dan produk tersebut paling laris dalam jualannya. Cuma apa yang Zumal tahu kuantiti produk sangat terhad.

Untuk korang yang nak tengok bot angin jenis Intex Seahawk boleh terjah SINI

You May Also Like

8 insan berbicara

  1. Murah sangat ni. Lama nak beli tapi mahal. Ni kalau terlanggar object keras bocor x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau diikutkan jenis ni nipis, kalau boleh jangan langgar2 la. Nak lasak kena beli yang tebal. Ada dalam entri sebelum ni

      Delete
  2. waahh menarik.. harga pon murah pakej berbaloi..

    ReplyDelete
  3. sangat sesuai digunakan ketika musim banjir atau kawasan berdekatan sungai

    ReplyDelete