BITCOIN SUMBER INCOME ONLINE

by - 2:16:00 pm

Mining BitCoin


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ni seperti hari-hari biasa Malaysia masih bergelumang dengan jerebu nakal. Hari ni Zumal nak cerita bab pelaburan online iaitu Bitcoin.

Bitcoin ni adalah matawang digital yang semakin hari semakin naik nilainya. Tapi ada juga trend jatuh tu dalam 4 tahun sekali kalau ikut apa yang dikaji. Zumal ada sorang sahabat baik yang amat sukar percaya pelaburan mahupun bisnes mlm. Satu je bisnes MLM yang dia percaya iaitu Amway. Dia juga upline Zumal dalam Amway tu. Disebabkan dia seorang yang sangat berhati-hati dalam nak buat apa benda pun bila dia join Bitcoin Zumal rasa boleh percaya hanya kerana dia dan sifat dia yang begitu menjaga bab duit ni.

Semasa tahun lepas dia ceritakan tentang Bitcoin ni, masa tu nilai Bitcoin tengah jatuh. Dia ni sebab dah buat kajian terperinci dan join mining Bitcoin pada masa tu nilainya dalam RM3k tetiba tahun ni nilai Bitcoin naik kembali jadi bahagia la dia dapat income lumayan.


Dulu pernah digembar-gemburkan tentang ramai yang kerugian disebabkan Bitcoin. Sebenarnya kan mereka bukan ditipu oleh Bitcoin tapi kebanyakan mereka masuk dengan company orang tengah macam sekarang ada iklan spam pasal orang-orang politik tu. Ada juga yang komen diiklan tu tanpa membaca apa yang ditulis. Orang kita ramai macam tu. Kononnya bila tajuk tu kena dengan parti politik dia, sampai hangit la dia komen maki-maki siap tag kawan-kawan. Untung company tu dapat iklan free dari orang macam tu. Tapi sayangnya mereka tu scam kalau masuk memang kayap la. 

Dalam Bitcoin ni korang kena cari syarikat yang betul-betul wujud dan telah menjalankan Bitcoin ni sejak mula ianya diperkenalkan. Sejarah syarikat dan sejarah kejayaan. Zumal percaya satu je iaitu BitClub. Tapi biasalah orang macam Zumal nak melabur pun tak ada modal. Income dari blog ni kadang-kadang je ada. Dulu ada juga sebulan sampai ribu-ribu. Sekarang nak dapat payment yang berbulan lepas review pun susah.

Buat masa sekarang Zumal try melabur dalam Virtual Mining Farm. Bila register kita akan dapat 100GHs nilai dia dalam RM10 je kot. Sekadar mencuba. Tapi kalau korang nak try juga pun boleh. KLIK SINI. Cuma korang tak perlu masukkan modal kat situ. Risau juga. Kalau nak melabur dengan duit sendiri Zumal sarankan join BitClub. Senang korang cashout sebab BitClub je satu-satunya company BitCoin yang ada mesin ATM di seluruh dunia. Sebab tu yang tu je dipercayai. Kalau nak masuk BitClub nanti WhatsApp Zumal di 01164053228 yer.

You May Also Like

12 insan berbicara

  1. selain nk cari trsuted company ttg matawang digital ni, kita jg kn ada ilmu. jgn hanya sedap nk melabur tp ilmu zero. tu yg ramai rugi kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Anies, hanya nampak duit saja tetiba hilang terus semua duit

      Delete
  2. kena buat kajian yang mendalam dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya WP, link tu pun Zumal tak percaya sangat tapi disebabkan free, Zumal try je la

      Delete
  3. All the best Zumal, kecik xpe.. Jgn sedebuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Betul tu kalau sedebuk bagi banyak memang serik dah...

      Delete
  4. Goodluck utk segmen .. Ini link peserta ya
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/senarai-penyertaan-segmen-bloglist-sii.html

    ReplyDelete
  5. wah...

    semakin menarik penerangan dan penjelasn Zumal sekarang..

    ciri-ciri akan berjaya itu sudah terserlah..

    saya teringin juga nak tahu lebih tetang Bitcoin ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yeke Tuan Hanafi, rasa macam selalu jer

      Delete
  6. All the best... Apa kata lepas nie invest kat Bursa Malaysia pulak...

    ReplyDelete