TANAH UNTUK DIJUAL

by - 5:47:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Seperti yang anda tahu lot tanah dan bangunan merupakan aset yang sangat berharga. Memiliki tanah merupakan satu pelaburan yang sangat bijak kerana tanah adalah aset yang tidak susut nilai bahkan semakin lama semakin tinggi nilainya terutama di kawasan-kawasan yang strategik.

Berikut ada beberapa bidang tanah hendak dijual:

Lokasi : KEPALA BATAS PULAU PINANG 
Jenis.   : REZAB 1st GRADE.
Harga  : sekaki RM32
Keluasan : 64300sqft
Maklumat: Lokasi tanah tepi jalan utama antara Pematang Manggis dan Pematang Sintok.







Lokasi      : Kg Ampa, Mukim Derang, Pokok Sena.
Keluasan : 4.586 hektar / 11.332 ekar / 15.93 relong.
Status pertanian. Geran. Rezab Melayu.
Harga : RM28k serelong.







Jika anda sedang mencari tanah untuk pembangunan atau pelaburan, anda boleh hubungi Tuan Mohd Naim di 010-4364357 atau boleh rujuk page ini untuk pelbagai maklumat tentang tanah untuk dijual. 

Nombor telefon: +60104364357
www.wasap.my/60104364357
mnaim_1010@yahoo.com
mnaim1010@gmail.com

You May Also Like

14 insan berbicara

  1. Kalau Ada ongkosnya teringin nak beli pastu buat banglo

    ReplyDelete
  2. Kalau ada duit ni best tu.. tapi apa boleh buat. Cukup² makan je sekarang ni

    ReplyDelete
  3. impian dari dulu nak beli tanah ni, tapi belum ada modal lagi...

    ReplyDelete
  4. seronok ada tanah sendiri, pastu bina rumah ikut keinginan atau design sendiri seronoknya

    ReplyDelete
  5. Investment yang bagus buat mereka yang banyak duit.
    Teringat pulak ada satu lot tanah kat kampung Mrs. A nak kena lelong kalau ada duit boleh beli huhuhuu....

    ReplyDelete
  6. bestnya klo la dapat beli tanah...dapat design rumah sendri bestnyaaa

    ReplyDelete
  7. seronok kalau ada tanah dan bina rumah sndiri kan..

    ReplyDelete
  8. permatang sintok tu kampung saya.. hahaha...

    ReplyDelete
  9. kalau ada modal mau gak invest beli tanah

    ReplyDelete