DENGAN CUCKOO AIR BERSIH DAN SELAMAT

by - 3:25:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Air adalah sumber yang sangat penting dalam kehidupan walaupun kita ni manusia bukannya ikan yer. Tapi bayangkan kalau tiada air, mati tau. Air lagi diperlukan dari makanan. Tapi adakah air yang kita guna sekarang bersih dan selamat???

Hari ini Zumal ingin berkongsi dengan anda tentang sistem rawatan air yang paling efisyen dan mampu milik. Sudah pasti anda mengenali jenama CUCKOO. Sebuah syarikat dari Korea yang tidak asing lagi dalam dunia kelengkapan dapur, kesihatan dan gaya hidup moden ini. 

Seperti yang anda ketahui CUKCOO terkenal dengan sistem rawatan air atau penapis air. Kenapa perlu pilih CUCKOO? Apa perbezaan CUCKOO

Kelebihan penapis air CUCKOO berbanding yang lain: 

1. CUCKOO menggunakan teknologi Nano Positive filter menghasilkan air berMINERAL dan bebas dari heavy metal CUCKOO water purifier juga menghasilkan air beralkali. Ph 7.5-7.9

2. Bayaran sewabeli CUCKOO semakin rendah selepas tahun ke tiga

3. Penukaran filter setiap 4 bulan sekali dan semua filter ditukar baru dlm tempoh setahun. (Tempoh penukaran filter paling kerap dalam pasaran) 

4. Tak perlu deposit untuk pemasangan. 

5. Pemasangan dan penghantaran percuma

6. Percuma kos pindah setahun sekali

7. Tiada cas tersembunyi

8. Percuma tubing maksima 10 meter

9. Permohonan lebih mudah

10. Memerlukan tekanan air yang rendah 5 psi berbanding 25 psi utk sistem RO untuk pemasangan

11. Tiada pembaziran air seperti sistem RO (proses 4 liter air utk hasilkn 1 liter air minum. 3 liter buang)

12. Tukar 32 batang filter percuma sepanjang 5 tahun. Lebih kerap berbanding yang lain

13. CUCKOO guna stainless steel tank. Sistem pemanasan dan penyejukan lebih pantas. Jimat elektrik. Berbanding yang lain guna plastik & coil pemanas.

14. Proses penapisan pantas. 1 minit hasilkan 3 liter air. Berbanding sistem ro, 1 liter 20 minit. 

15. Servis menggunakan kaedah steam sterillization (macam hospital)

Berminat nak pasang CUCKOO di rumah atau pejabat anda. Jom hubungi Encik Naim. Hari ini order esok siap pasang tau!!!

Nombor telefon: +60104364357


You May Also Like

10 insan berbicara

  1. Terbaik dgn adanya Cuckoo ni kan :)

    ReplyDelete
  2. Terbaik dengan Cuckoo. Alhamdulillah, mak mertua Fiza dah pasang panapis jenama ni. 😂😂😂

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILLAH BAIK UTK KEPERLUAN

    ReplyDelete
  4. Penggunaan air yang bersih dan selamat jadi keutamaan

    ReplyDelete
  5. banyak feedback positif penapis air ni..

    ReplyDelete
  6. ni pun salah satu impian nak pasang kat rumah dari dulu, tapi masih jugak belum ada pendapatan tetap lagi...

    ReplyDelete
  7. Senang. Tak payah masak air. Tersedia ada.

    ReplyDelete
  8. kt rumah mmg dah ada sebijik... sng tak payah msk air bagai

    ReplyDelete