WHITE COFFEE DARI CIKGU ETUZA

by - 8:00:00 am

White Coffee Dari Cikgu Etuza

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Dah minum kopi ke belum? Alhamdulillah bermula tahun 2019, minuman pagi Zumal adalah Elken White Coffee yang Zumal terima sebagai hadiah top komentar di blog Cikgu Etuza. Cikgu Etuza adalah seorang blogger dari Sabah yang famous dan permurah orangnya. Nak tahu lebih lanjut sila melawat blog beliau yer.

Sebagai pencinta kopi Zumal amat suka rasa dan aroma White Coffee ini. Terima kasih buat Cikgu Etuza yang sudi menghadiahkan sekotak White Coffee untuk Zumal. Kalau korang suka minum kopi dan nak rasa nikmat kopi yang sedap ini boleh la korang beli daripada Cikgu Etuza sebab Cikgu Etuza juga menjalankan bisnes Elken ini selain menjadi guru dan blogger. 

Terima kasih sekali lagi buat Cikgu Etuza, semoga hubungan ukhwah antara kita kekal selamanya. Selamat maju jaya buat Cikgu Etuza.

You May Also Like

34 insan berbicara

  1. Nampak kopi tu sedap je. Pahit x Zumal?

    ReplyDelete
  2. Aroma kopi Elken mmg tiada tandingan. Hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah dpt hadiah kopi..nk plak zumal pn suka kopi mmg best la kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Betul tu Zumal suka sangat minum kopi

      Delete
  4. tahniah Zumal.. selamat minum kopi hi hi.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dapat merasa white coffee. :D

    ReplyDelete
  6. waah dala suka minum kopi dapat pulak kopi.. kena la tu kan =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la memang Cikgu Etuza dah buat ramalan agaknya. Hehe

      Delete
  7. waaa...white coffee made in sabah ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan made in Sabah cuma hadiah jer dari Sabah

      Delete
  8. ALHAMDULILLAH SEDAPNYA MINUM KOPI SARAPAN PAGI

    ReplyDelete
  9. Coffee... erk... Teman tak minum coffee laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke, Zumal dari masa budak-budak lagi suka kopi

      Delete
  10. Alhamdulillah.. semoga ukhwah terus diberkati.. aamiin.

    ReplyDelete
  11. Asalam Zumal..alhamdulillah, terima kasih ya ..alamak dah promot ..ada tak nak beli boleh ja oder..Terharu juga penghargaan sebegini..biasa ja Zumal..alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. pasti ada lagi acara memberi ni..inshaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah semoga cikgu terus dimurahkan rezeki

      Delete