Segmen Blog Review 2018

by - 1:48:00 pm

Klik Sini Untuk Join
Memandangkan ramai antara kita yang berkemungkinan akan bercuti, makanya jom ramai-ramai memeriahkan segmen blogger Shuhaida Saad kali ini. hee.. di kesempatan ini bolehlah shu blogwalking sambil review blog yang lain. bak kata orang mengeratkan sillaturrahim sesama kita. (copy paste dari ayat Shu jer)

Terma dan Syarat :
1. Follow blog ni.
2. Buat entri bertajuk " Segmen Blog Review 2018", letak banner dan backlink ke blog ni.
3. Kalau nak komen berkenaan blog shu pun, di alu-alukan.
4. Paste link entri di komen.
5. Done! 

Tarikh Tutup :
24/12/2018 

Memandangkan kita dah follow blog Shu entah sejak bila, jadi rasa syarat tu macam tak kena buat ape dah. Hehe. Klik banner untuk join.

You May Also Like

27 insan berbicara

  1. mcm menarik jgk segmen ni..tp nak join risau plk xdpt bg komitmen..gdluck zumal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal pun rasa busy sikit bulan ni, join sekadar bagi ada je. Hehe...

      Delete
  2. good luck zumal, lama tak blogwalking sini.hehe..

    ReplyDelete
  3. macam menarik segmen ni..
    all the best.

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. all the best! :)

    ReplyDelete