KEPUTUSAN #7YEARSANNIVERSARYGIVEAWAY

by - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ini adalah hari yang sangat mendebarkan buat para peserta #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal kan? Ke tak rasa apa-apa pun? Ada Zumal kesah! Hehe. Seperti dijanjikan hari ini pengumuman pemenang giveaway zumal walaupun hari ini zumal ada di dalam hutan tau. Zumal gagahkan juga siapkan pengiraan semua. Bab hutan tu nanti Zumal update kemudian sebab memang kerja review pun dekat sini. Mana tahu nanti boleh buat giveaway hadiah penginapan dalam hutan ke? Nak ke? Bukan sembarangan tau, tempat rare punya! Berbalik kepada keputusannya. Jeng jeng jeng...

Hadiah wang tunai RM30 + bloglist khas 


Hadiah wang tunai RM20 + bloglist khas 

https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/11/7yearsanniversarygiveaway-dunia-zumal.html











Top up RM10 + bloglist khas










Untuk hadiah berupa dimasukkan ke dalam bloglist khas tu Zumal telah ubah fikiran untuk letakkan semua peserta dalam bloglist khas Zumal sebab peserta giveaway ni hanya 49 orang je. Ada satu lagi hadiah istimewa Zumal berikan kepada 
https://adna2029.blogspot.com/2018/10/7yearsanniversarygiveaway-dunia-zumal.html
kerana menjadi peserta pertama sertai giveaway ini.

Untuk tuntutan hadiah wang tunai sila berikan details berikut:
Nama:
Nombor tel:
Akaun bank:
Nama bank:

Untuk tuntutan hadiah berupa barangan sila beri details berikut:
Nama:
Nombor tel:
Alamat:

Untuk tuntutan hadiah berupa topup sila beri details berikut:
Nama:
Nombor tel:
Telco:

Untuk tuntutan hadiah khas sila beri details berikut:
Nama:
Nombor tel:
Alamat:

Untuk tuntutan boleh email ke zumal84@gmail.com dan pastikan letak tajuk TUNTUTAN HADIAH GIVEAWAY yer. Proses penghantaran hadiah akan zumal urusan lepas habis sesi travelogue yang sedang berlangsung sekarang ni. Harap sabar tau. Tahniah buat semua pemenang. Insha Allah kepada yang kurang berjaya boleh join giveaway tahun 2019 yer. Terima kasih semua.

You May Also Like

50 insan berbicara

  1. Eh! Menang eye shadow lah. Hihihi. Alhamdulillah tq bro zumal

    ReplyDelete
  2. Yeay, alhamdulillah. Thank you Zumal!
    Tahniah juga pada pemenang yg lain~...

    ReplyDelete
  3. okbai nak nangis sbab lupa T____________________T

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd semua pemenang. x dok rezeki lg..huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  5. Pergh!! memang berdebar-debar tunggu pengumuman..
    Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pemenang ;-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada penganjur dan pemenang

    ReplyDelete
  8. tahniah to those of you who won! And Zumal, happy blog anniversary!

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah kepada semua pemenang & terima kasih zumal masukkan dalam bloglist :D

    ReplyDelete
  10. tq zumal bagi hadiah khas untuk ana murah rezeki awak nanti done email

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Dapat hadiah tahun baruuuu.

    Terima kasih Zumal. tahniah semuaaaa

    ReplyDelete