YEAY DAPAT HADIAH

by - 3:35:00 pm


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Orang tua kata tuah ayam nampak di kakinya tapi tuah manusia siapa yang tahu kan? Eh betoi ka? Hentam saja la. Baru-baru ni Zumal jadi antara yang bertuah la sebab dapat hadiah. Hadiah dari blogger Anies yang pemes tu. Yer yang rajin berjalan segenap semesta tu ler. Hehe gurau jer k. 

Zumal sebenarnya dapat hadiah sebab jadi antara top komentar di blog Anies. Inilah rahsia membawang seorang blogger tau. Antara hadiah yang diberikan adalah Buku Motivasi Hidup Tak Tenang, memo pad dan fridge magnet Brunei. Terima kasih Anies. Kalau hampa nak tau tahun ni dah 3 kali dapat hadiah top komentar dari Anies. Hampa pun jangan lupa terjah blog Anies banyak info bab travel dan filem terbaru. Terjah di aniesandyou.blogspot.com

You May Also Like

38 insan berbicara

  1. tahniah..menang top komentar...dpt adiah tu

    ReplyDelete
  2. Hihi tahniah! Cheq kena rajin komen-komen jugalah macam ni 😎😄

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH ZUMAL SUKANYA DPT HADIAH...BLOGGER ANIES MMG BAIK HATIBUDINYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Betul tu Anies baik orangnya...

      Delete
  4. Tahniah . . .
    Selamat berkomen :))

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah smpi jg. sama2 sy xsempat nk britau aritu sbb bz

    ReplyDelete
  6. bagusnya siap bagi hadiah.. tahniahhh zumal~

    first time datang sini..salam singgah, kita dulu pun part of blogger utagha..hihihi..because husband blogger orang utaghaaa

    ReplyDelete
  7. review sikit buku tak tenang tu..nampak macam best ja =)

    ReplyDelete
  8. Yeah!! Sep sikit.. Sha pun dapat hadiah sama macam zumal..
    Tahniah Zumal..

    ReplyDelete
  9. Rajin sungguh tuan admin nie ye... tahniah ye... seronok la tu...😂😂😂😊😊😊🤗🤗🤗

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah semoga yang memberi dilimpahi rezeki selalu dan yang menerima mendapat manfaat yang sebaik-baiknya.

    ReplyDelete
  11. woww..tak rugi buat kunjungan kan..nantikan hadiah dari sis JM plak :-)

    ReplyDelete