D'ON BAND - SEKETIKA MASA 2019

by - 1:51:00 am



D'ON BAND - SEKETIKA MASA 



SEKETIKA MASA - D'Onband


Cahaya bulan menerangi malam

Pelangi indah terbentuk setelah hujan

Sinar mentari menerangi segalanya

Indahnya.. Tak bisa diungkapkan..


Walau engkau jauh

Saatnya akan tiba untuk kita bersama

Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama


Senja berlabuh malam pun tiba

Menanti waktu siang menjelma

Kasihmu bagaikan permata cinta

Sayangmu tiada bandingnya..


Walau engkau jauh

Saatnya akan tiba untuk kita bersama

Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama


Luahan hati pasti terungkap jua

Akan ku himpunkan

Semua kenangan

Dan aku jadikan satu cerita..

Percintaan.. Kita berdua..


Walau engkau jauh

Saatnya akan tiba untuk kita bersama...

Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama


Ooo.. Oo.. Ooo...


Walau engkau jauh

Saatnya akan tiba untuk kitakan bersama...

Walau hanya seketika masa suatu hari pasti bersama


Oooo...

Termenung sendiri

Mengharapkan sesuatu kenyataan..

Merindui bayangmu

Yang tak akan pernah hilang.. Yang tak akan pernah hilang...

Yang tak akan pernah...

Hilang....

Artis : D'ONBAND
Asia Empire Record




You May Also Like

13 insan berbicara

  1. tq for sharing lagu ni. boleh la try dgr sbb balik2 duk dgr lagu yg sama je skang ni.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal update semula lirik ini kerana ada pembaharuan sejak bulan Mac 2019

      Delete
  2. nice.. sambil2 blog walking dapat dengar lagu. bagus hospitality blog ni, hehe.. btw nak bgtahu sy dah subs channel utube zumal.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Diperbaharui lirik dan bawah syarikat rakaman baru 😊

      Delete
  4. baharu tahu tentang band ini..

    semoga band ini terus sukses

    ReplyDelete
  5. first time dengar nama band ni..nanti kita dengar pulak lagunya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Band ni dah beberapa tahun wujud dah pernah masuk tv tapi mungkin sebab perlis ni x beri sokongan kepada artis kelahiran negeri ini

      Delete