TRAVELOKA SALEABRATION DAN MATTA FAIR 2018 MAI DAH !

by - 8:00:00 am

TRAVELOKA SALEABRATION DAN MATTA FAIR 2018 MAI DAH !

Assalamualaikum, salam merdeka dan salam sehati sejiwa buat semua. Hampa semua tengah buat apa tu??? Tengah berfikir? Hai berfikir nak kahwin lagi ke? OMG!!! Hai la hampa semua ni fikir la yang munasabah sikit. Fikir sesuatu yang menggembirakan hampa sekeluaraga. Kalau bab kahwin lain tu hampa ja bahagia, anak bini yang duk ada tak tau la apa nak jadi… Mai nak suggest kat hampa semua apa yang membahagiakan keluarga hampa. CUTI ! Ya semestinya percutian la yang paling membahagiakan, tambah lagi bini hampa kat rumah tu. Kalau bini tu surirumah sepenuh masa, CUTI la dapat tenangkan fikiran dia dari nak fikir apa nak masak, nak kemas rumah, nak mengasuh anak. Kalau bini hampa kerja macam hampa, dia lagi penat beb, fikir bab rumah tangga, fikir bab kerja lagi. Inilah masa nak manja-manjakan bini dan anak-anak iaitu CUTI ! Janganlah ingat hampa ja letih kerja hari-hari tu, bini pun lebih letih tau. Tambah pula kalau anak-anak hampa jenis tak tau duk diam. Hehehe. Cukup la membebel sikit-sikit kan…

Fokus utama hari ni Zumal nak ajak hampa cuti la. Cuti bersama keluarga tercinta bukan berbulan madu bersama isteri baru. Hehehe. Kalau nak cuti mesti hampa fikir bab bajet, lokasi percutian dan baki cuti tahunan kat opis tu. Jangan risau la kawan-kawan ku sekalian tidak lama lagi MATTA FAIR 2018 dan Traveloka Saleabration nak mai dah. Dah dekat sangat ni ! Apa kaitan semua tu dengan CUTI ? Opkos la ada kaitannya. Banyak sangat kaitannya. Mai Zumal nak cerita kat hampa semua. MATTA FAIR atau Pameran Persatuan Ejen-Ejen Pelancongan dan Pengembaraan Malaysia adalah acara di mana mengumpulkan ejen-ejen pelancongan negara yang terkenal. Masa tarikh pameran ini adalah peluang hampa nak grab pelbagai pakej percutian, tiket penerbangan, pakej penginapan, pakej umrah pada harga luar biasa murah. Traveloka Saleabration sendiri sama seakan-akan MATTA Fair juga. Zumal tahu tak semua berkesempatan untuk ke MATTA Fair yang bakal berlangsung nanti. Oleh itu hampa tempah jer melalui Traveloka secara online. Tak perlu berpusu-pusu ke event tu. Seperti diketahui ramai Traveloka adalah agensi percutian dalam talian yang sentiasa menawarkan pakej pada kadar mampu milik sehingga ke pakej paling mewah. Traveloka juga menjamin tiada caj-caj tersembunyi selain yang dipaparkan dalam iklan. Traveloka sangat jujur terhadap pelanggannya. Malah khidmat bantuan dalam talian disediakan buat hampa 24 jam sehari pada setiap hari.


Percutian Dalam Dan Luar Negara Hanya Dengan Traveloka

Sebelum berlangsung Traveloka Saleabration dan MATTA Fair 2018 ni Zumal nak bagitau rahsia sikit dekat hampa semua. Mai Zumal nak bisik. Kalau hampa beli pakej percutian on the spot dekat Traveloka hampa akan dapat kupon diskaun tambahan, sebanyak 8% atau sehingga RM40 (tertakluk kepada terma dan syarat). Fuh berbaloi sangat tu !!! Selain tu ada juga tawaran kupon diskaun di atas promosi penerbangan dari syarikat penerbangan terlibat. Jangan risau di Traveloka tiada booking fee. Tempah la sekarang untuk perjalanan penerbangan bila-bila masa dan di mana-mana jua destinasi pilihan anda. Pilihan di tangan anda. Pilih ikut citarasa percutian yang anda idamkan selama ini. Pilih la percutian di dalam mahupun di luar negara. Semuanya ada di Traveloka! Sebenarnya kan pakej percutian di Traveloka lagi best dan hebat!

Bila nak tempah??? Tentulah semasa promosi sedang dijalankan. Bila promosinya??? Rileks bro ! Tempoh tempahan adalah dari 4 September sehingga 10 September 2018. Ya hari ini hampa dah boleh tempah percutian impian hampa tu. Hampa boleh pilih tarikh bila yang hampa nak pergi melancong tu ikut kesesuaian masa hampa dan musim yang hampa inginkan. Pilih elok-elok tau lepas tu pergi bercuti bersama keluarga tercinta. Pasti keluarga hampa makin sayang kat hampa tau. Isteri hampa ceria, anak-anak gembira. Balik bercuti tu ceritalah pengalaman percutian impian hampa dengan Traveloka pada kenalan dan sanak saudara. Benda yang baik kenalah berkongsi.

Nak tempah di mana? Jangan kelam kabut yer Traveloka sentiasa memudahkan hampa untuk pilih pakej percutian idaman hampa hanya di hujung jari. Yela tak semua ada masa nak turun Kuala Lumpur untuk ke MATTA Fair. Tempahlah percutian impian bersama Traveloka DI SINI

Kalau hampa nak lagi mudah install saja aplikasi Traveloka di telefon pintar anda melalui Google Play Store atau Apple App Store secara PERCUMA sekarang !!!

Install Aplikasi Traveloka di Telefon Pintar Anda

Kalau dah ada aplikasi Traveloka ni bila-bila masa dan di mana jua hampa tak akan terlepas dari promosi percutian hebat dan menakjubkan. Ingat tau tempoh promosi Traveloka Saleabration 2018 bermula dari 4 September hingga 10 September 2018. Jangan lepaskan peluang yang cukup hebat ini. Hebahkan juga kepada rakan-rakan dan saudara mara tentang promosi hebat yang sedang berlangsung ini. Tempahlah percutian impian anda bersama Traveloka sekarang !!!



You May Also Like

22 insan berbicara

  1. pewitt lama tak singgah..wah ade promosi laaa..pi godek sat

    ReplyDelete
  2. wahh, seronok laa nak gi bercuti..,.

    ReplyDelete
  3. blm pernah g langkawi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tempah sekarang tau, nak pergi bila2 pun takpe

      Delete
  4. BAgi yang plan nak bercuti...bagus juga terjah traveloka ni dan matta fair ni..mana tau dapat diskaun harga menarik kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ada diskaun besar-besaran di Traveloka

      Delete
  5. Jom tempah dengan Traveloka. Banyak juga kupon diskaun yg di beri tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom tempah sebelum tamat tempoh promosi

      Delete
  6. Traveloka tu kami baru guna bulan lepas book hotel tapi Matta Fair tu dah bertahun tak pergi. Jauh no nak pi pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gunakan jer Traveloka, hanya di hujung jari

      Delete
  7. banyaknye promo ditawarkan oleh Traveloka ni

    ReplyDelete
  8. Promosi menarik ni.. peluang yg rugi klu dilepaskan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom tempah sekarang sebelum tamat tempoh promosi

      Delete
  9. kalau rajin sy terjah matta fair esok... saja cuci2 mata ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok online kat traveloka pun boleh juga

      Delete
  10. Matta fair ! Xpernah pergi tapii dulu adalah kwn bagi template dia bawa balik.memang berbaloi dia kata

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo camtu, tapi ciktie boleh try di traveloka lagi ok tau

      Delete