SAFI BALQIS OXYWHITE LELAKI PUN BOLEH GUNA TAU

by - 9:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Penjagaan kulit memang tidak asing lagi bagi kalangan wanita tapi jangan tak tahu lelaki juga kena jaga kulit agar sihat dan segar sentiasa. Kalau zumal ni, memang sentiasa gunakan produk penjagaan kulit seperti pembersih muka, pelembab dan losyen. Paling penting pembersih muka, kalau tak pakai rasa macam tak selesa sangat. Kalau tak pakai juga nanti muka zumal mula muncul makhluk-makhluk asing. 

Baru-baru ni Safi Malaysia adakan roadtour Safi Balqis OxyWhite bersama dutanya iaitu Sarah Hilderbrand di IOI City Mall Putrajaya. Zumal tak ada la join event tu. Rugi lak rasa tak dapat selfie dengan Sarah tu tau. Hehehe. Safi Malaysia menampilkan produk Safi Balqis OxyWhite untuk jadikan kulit kita lebih cerah menawan gitu.

Rakan-rakan blogger bergambar dengan Sarah Hilderbrand

Semasa Roadtour Safi Balqis OxyWhite di IOI City Mall Putrajaya


Hampa nak tau, Safi Balqis OxyWhite ni juga boleh digunakan jejaka seperti Zumal ni. Sebab tu la zumal promote Safi Balqis OxyWhite ni tau.


Mudah jer nak guna produk Safi Balqis OxyWhite ni tau, just 3 langkah mudah. Mula-mula kita guna Pembersih Muka Safi Balqis OxyWhite selalu masa mandi la zumal guna. Lepas siap mandi kita letak Penyegar pula. Lepas tu apply pula Pelembap Safi Balqis OxyWhite tu. Boleh guna siang dan malam tau.


Kalau untuk wanita sama ja gunanya tapi ada satu lagi extra yang hampa kena guna iaitu Pembersih Solekan Safi Balqis OxyWhite ni. Maklum la kalau kita nak solat tapi penuh make up nanti air wuduk tak lekat pulak. Jadi gunalah produk Pembersih Solekan ni. 

Untuk pengetahuan hampa produk Safi adalah Halal dan mempunyai sijil halal Jakim. Jadi tak perlu ragu dan bimbang nak guna produk Safi. Jangan lupa beli produk Safi Balqis OxyWhite di gedung membeli belah berdekatan hampa. Untuk maklumat lanjut hampa boleh rujuk SINI

You May Also Like

26 insan berbicara

  1. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! from http://halloweendayusa2018.com/

    ReplyDelete
  2. dulu pernah lah pakai safi,, safi memang best.. dah lama kan brand safi.. masih top number 1

    ReplyDelete
  3. Zumal pakai Safi,makin cerah berseri la nanti, hehe

    ReplyDelete
  4. Wow...tak sangka pula safi balqis ni lelaki pun boleh guna.

    ReplyDelete
  5. Janji produk tu halal boleh la guna

    ReplyDelete
  6. sha pun guna jugak! teringn nak try pencuci muka tu

    ReplyDelete
  7. safi mmg bagus tp tu laa kulit sy xberapa ngam.. cpt kering😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo camtu, zumal ni kulit berminyak

      Delete
  8. suka pakai safi bersih jer bila cuci muka

    ReplyDelete
  9. Pencuci muka Safi tak berapa sesuai dgn muka saya haa, tp sy guna pembersih solekan safi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap orang berbeza kulitnya kan. Biasa la tu...

      Delete
  10. cik ash pun guna safi.. jenis lain yg rania glod beetox tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Safi Rania Gold memang bagus...

      Delete
  11. Oo.. tak tahu pula produk safi ni sesuai untuk kaum lelaki juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ia sesuai juga ciktie

      Delete
  12. cantek kaler packagingnya. skang ni sume jenama dah mula keluarkan produk khusus utk lelaki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, semua ada khusus untuk lelaki tapi zumal akan pilih juga sebab kulit zumal sensitif. Produk wanita lebih lembut dan sesuai. Hehe...

      Delete