NAMPAK SINARNYA

by - 2:40:00 pm


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Kalau hampa ikuti entri sebelum ni DI SINI pasti hampa tau zumal tengah susah hati bila pageview blog ni merudum. Zumal sedar semua tu salah zumal juga. Walaupun update blog dan tukar template mesra seo bagai tapi tiada entri PANAS tak guna juga. Lagi satu Zumal sendiri tak share pun entri di media sosial sejak kebelakangan ni.

Walaupun begitu pageview semalam buatkan semangat zumal kembali berkobar-kobar, sebabnya pageview zumal dah naik sikit. Tak pe la bertatih sikit-sikit. Itu pun tak ada entri terbaru dan tiada sebarang share. Mungkin lepas ada entri PANAS akan lebih naik pageview ni.

Jangan salah faham yer, PANAS tu bukan gosip murahan tapi entri yang dicari netizen la. Antara yang entri yang sentiasa dicari seperti resepi, tempat makan menarik, lokasi atau tempat menarik, tips dan banyak lagi sebenarnya. Cuma sekarang idea belum sampai lagi.

You May Also Like

44 insan berbicara

  1. Kalau pasal tips-tips tu memang saya suka sangat hehe.. gud luck zumal

    ReplyDelete
  2. kite smlm jerk nampak sinar.. rini mendung..

    ReplyDelete
  3. Sis pun kadang ada pasang surut, kipidab, dongibab...

    ReplyDelete
  4. ALHAMDULILLAH PV BLOG NI MMG XMNNTU ADA NAIK TURUNNYA

    ReplyDelete
  5. PC hari2 kemarau PV blog Zumal...lagi blog bermasalah...masalah dalaman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga semakin baik lepas ni yer PC

      Delete
  6. teruskan usaha zumal. saya selalu support blog ni

    ReplyDelete
  7. haah blog saya sekarang ni pun pageview dah mula jatuh. apesal tah

    ReplyDelete
  8. Bila tukar template memang gitu jadinya Zumal... In Shaa Allah, duatiga minggu nanti back to normal... Fiza pun hadapi perkara sama sekarang ni. Selalu tukar template, maka selalu jugakla lalui PV jatuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo sebab tu rupanya yer. Tq Fiza atas makluman

      Delete
  9. sama la jugak Zumal, merudum jatuh. tapi masih malas hahahha

    ReplyDelete
  10. Pv ne macam tengok pasaran saham jew kejab naik kejab turun, Tak pe kita teruskan sampai naik dan tak turun turun dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Miza, tambah lagi bila tengok graf

      Delete
  11. pageview saya sama jea..duk takat rendah tu ja..huhu

    ReplyDelete
  12. nmpk nya kena laa update tiap2 hari wpn bz hahaha

    ReplyDelete
  13. pageview blog kita pun kadang-kadang naik turun. sedih juga bila turun tapi tak nak berputus asa untuk cuba perbaiki lagi :D

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  14. nampak semakin bagus la bro..

    tahniah..

    kaki komen pun ramai..

    bukan senang dapat komen dari geng blogger kalau tak rajin berblogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe semoga zumal makin rajin la lepas ni

      Delete
  15. wahhh dahnaik! Okay la tu, slow2 kayuh zumal :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Farhana. Slow betul ni...

      Delete
  16. Keep it up. In Sha Allah
    Yang penting harus consistent

    ReplyDelete
  17. Moga terus suksess. Teruskan menulis. Saya pun tengah berusaha nih...

    ReplyDelete
  18. sama la kita. as usual life is all about struggling. those who are believe to be champion will stay to fight. semoga kita sama2 saling istiqamah dan menjadi blogger yg kental spi anak2 cucu2 pun boleh mewarisinya. hehehe...

    ReplyDelete
  19. Congrats Zumal! Semoga kita tak mudah putus asa ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Insha Allah tak putus asa...

      Delete