JAUH PERJALANAN INI

by - 8:30:00 am



Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa buat semua. Setelah zumal jarang-jarang layan blog ni nampak gaya pv blog mula menjunam bersama labu-labunya. Zumal harap minggu depan Zumal sedikit rajin update blog dan share entri-entri blog Zumal. Terima kasih juga kepada semua yang masih sudi terjah blog zumal ni. Jangan risau zumal akan tetap blogwalking walaupun lambat. Maaf tau. Jangan la merajuk. Hehehe...

You May Also Like

41 insan berbicara

  1. Replies
    1. Sama la Sha, zumal pun sedih sangat ni

      Delete
  2. Replies
    1. PV harian zumal dah turun pun cik nor

      Delete
  3. Pv kita pun sama..kena banyak bw juga ni

    ReplyDelete
  4. xpe.. lama2 nnt ia akan meroket😊

    ReplyDelete
  5. Banyak tu PV sampai ratus, blog Bro nak dapat sehari seratus pun tak dapat lagi ni hahaha.. semoga duniazumal terus rajin update blog yea

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi PV Zumal akan mencecah satu juta...

    terus konsisten menulis dan share entri..

    pencapaian blog zumal masih ok berbanding saya yang selalunya lemas di tasik madu hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berkat doa MrHanafi blog akan cecah 1 juta pv. hehehe...

      Delete
    2. aamiin dan semoga terus sukses bro

      Delete
  7. byknyer viewer zumal, lagi mantop dari timm yang agak kelemasan di sungai nih, haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak banyak mana pun Timm, dulu lebih meriah...

      Delete
  8. banyak tuuuu walaupun dah jatuh sikit haa

    ReplyDelete
  9. PV TB pun jatuh gak Zumal.. huhu.. apo kono eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh yeke TB, moga pv kita kembali ok

      Delete
  10. terus menulis...nanti-nanti dia pick up la balik....

    ReplyDelete
  11. owh ni kalau PV jatuh..tapi still lagi dr saya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe jom kita naikkan sama2. Hehe

      Delete
  12. xlama lagi akn melonjak kmbali tu..pv ni kdg ok kdg merudum

    ReplyDelete
  13. ratus ratus gak bro, saya belas belas je sehari huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe jom kita berusaha ke arah lebih baik...

      Delete
  14. drop sangat dah tu zumal.. adoi risau jugak kan ..huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu drop jauh sangat, tapi minggu ni dah kembali naik. Hehe...

      Delete
  15. pv cik ash pun jatuh sejak busy dengan urusan peribadi blog x sempat nak tengok..

    ReplyDelete
  16. Gogo Zumal. Teruskan update blog ya =)

    ReplyDelete
  17. Jatuh dan bangun itu biasa. Tapi jangan jatuh dan tak bangun-bangun. Keep writing, keep inspiring others.

    ReplyDelete
  18. In shaa Allah, akan meroket tu nanti. All the best sahabat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah, Aamiin. Terima kasih juga sahabat...

      Delete