MAGIC ROASTER PRO MENANG GLASSWARE

by - 5:09:00 pm


Assalamulaikum dan salam sehati sejiwa semua. Magic Roaster Pro ni bukannya zumal beli tau. Hadiah dari rakan blogger kita. Nak tahu siapa yang hadiahkan nanti teruskan membaca yer. Dari sebelum raya lagi zumal nak tunjuk hadiah yang Zumal dapat ni. Mulanya rancang nak buat ayam panggang dan share menu hidangan tu sekali tapi zumal tak berkesempatan masuk dapur sebab ada chef lain ambik alih dapur dah. Tapi Insha Allah nanti nak rasmi jugak Magic Roaster Pro ni.


Inilah rupa Magic Roaster Pro Menang Glassware yang zumal dapat tu. Nak tahu siapa bagi??? Zumal terima hadiah ni dari blogger Aida www.adianiez.com kerana jadi top komentar di blog beliau. Inilah hadiah top komentar paling besar zumal dapat sejak berblog. Masa bungkusan ni sampai rasa teruja sangat sebab tak tahu isi kandungannya. Dah buka tu, rasa gembira sangat-sangat.

Terima kasih Aida kerana menghadiahkan Magic Roaster Pro yang sangat berguna ni. Maybe nanti nak panggang ayam masa raya haji sebab ayah dan mama nak balik raya kat Perlis.

You May Also Like

16 insan berbicara

  1. tahniah, buat bakar ayam sedap ni, alat serba guna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, zumal pun ingat nak bakar ayam...

      Delete
  2. wah... menarik juga magic roster ni... dh lama akak tak flo barg menang galassware ni

    ReplyDelete
  3. wah..makin rajin masaklah lepas ni =)

    ReplyDelete
  4. Wah.. Tahniah zumal, dapat magic roaster pro. Pasni boleh bakar ayam setiap minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Insha Allah kalau rajin. Hihi...

      Delete
  5. fuhhhh! Tahniah zumal dapat hadiah best. Nanti dah guna jangan lupa up entry :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Insha Allah nanti zumal up entri

      Delete
  6. Wah! tahniah Zumal.
    Alhamdulillah rezekikan, menarik hadiahnya.
    Mrs. A pun pernah terima hadiah daripada Aida.
    Aida memang sejenis pemurah orangnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, betul tu Aida memang pemurah...

      Delete
  7. tahniah!!! lps ni dah msk, boleh laa jemput kami tumpang mkn sekali hahahahaha

    ReplyDelete
  8. wah tahniah zumal..menarik ni hadiah top komentator yang diberi.

    ReplyDelete