SIAPA JUARA FIFA WORLD CUP 2018 & LAZADA MATCH DAY SALE

by - 1:30:00 am

SIAPA JUARA FIFA WORLD CUP 2018 & LAZADA MATCH DAY SALE

Asslamualaikum dan salam sehati sejiwa buat semua. Tahun ini masyarakat dunia kembali bersatu bersama menyaksikan perlawanan bola sepak termasyhur dunia iaitu FIFA World Cup 2018 yang berlangsung di Rusia. Acara bola sepak dunia empat tahun sekali ini membawa masyarakat duduk semeja beramah mesra sambil menonton pasukan bola sepak kegemaran masing-masing.

Image result for logo world cup 2018

Tahun ini telah menunjukkan telahan masyarakat siapa bakal juara bagaikan tidak menjadi kerana kebanyakan pasukan favourite kini kecundang awal. Begitu juga masyarakat Malaysia, walaupun negara sendiri belum beraksi di Piala Dunia itu, masyarakat Malaysia mempunyai pasukan idaman tersendiri. Setiap orang pastinya berbeza team pilihan tapi tetap menginginkan team masing-masing menggenggam Piala Dunia FIFA 2018 itu. Siapa? Siapa yang bakal merangkul gelaran juara bagi tahun 2018 ini? Perancis atau Croatia? Tak lupa juga untuk kedudukan tempat ketiga yang bakal menemukan Belgium dan England. Sama-sama kita nantikan.



Zumal juga tak ketinggalan mengikuti perlawanan permulaan Piala Dunia di kedai mamak. Walaupun kita berada jauh dari Rusia tapi kemeriahan sokongan dan sorakan bola tetap dirasa. Mana mungkin untuk kita lepaskan peluang menyaksikan perlawanan hebat yang hanya 4 tahun sekali ini kan...



LAZADA MATCH DAY SALE


Di samping kemeriahan World Cup 2018 ini, Lazada juga memberikan suntikan semangat kepada para pelanggannya dengan mengadakan Lazada Match Day Sale sempena Piala Dunia ini. Lazada Match Day Sale memberikan pengjimatan hebat kepada pelanggan untuk pelbagai barangan  sehingga 90 %. Ya diskaun besar sehingga 90 %!!! Memang hebat! Cukup hebat! Cukup murah! Lazada amat menghargai pelanggannya!!! Ianya bukan gurauan tapi memang kenyataan!!!

Antara barangan yang bakal diberi diskaun hebat ini seperti barangan sukan, barangan penjagaan diri, elektrik dan elektronik, dan banyak lagi. Murah yang sehingga anda tak dapat bayangkan tau!

Match Day Sale juga akan offer kepada anda 888 Vouchers, Flash Deals dari RM1, dan Exclusive Partners Offers.



Jangan lepaskan peluang diskaun hebat sempena Lazada Match Day Sale ini pada 15 Julai 2018 nanti! Pastikan anda bersedia!!! Info lanjut Lazada Match Day Sale DI SINI


LAZADA MATCH DAY QUIZ

Tunggu! Sempena Wolrd Cup 2018 ini bukan saja ada SALE tapi Lazada juga mengadakan kuiz hebat untuk para peminat bola sepak Malaysia. Soalan bakal berkisar tentang bola sepak, kalau anda peminat bola dah tentu anda boleh menang! Jom sertai Lazada Match Day Quiz!

Untuk sertai kuiz hebat ini, anda perlu download dan log in Lazada App di smart phone anda dan anda perlu mengikuti jadual yang diberikan iaitu:

  1. 1.00 tengah hari pada 14 Julai 2018
  2. 11.00 pagi pada 15 Julai 2018
450 peserta pertama yang menjawab kesemua jawapan dengan betul akan memenangi hadiah berupa voucher Lazada

Image result for gambar world cup 2018

Jangan lepaskan peluang hebat dari Lazada ini, pastikan anda mengambil bahagian! Anda mungkin JUARA!!!

You May Also Like

36 insan berbicara

  1. tetap dengan Red Devils tapi untuk final kita sokong France la kot hehe.. sokong yang menang senang =D

    ReplyDelete
  2. saya pilih Crotia walaupun tahu France banyak pemain muda hebat dalam pasukan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal sokong yang menang jer. Hehehe...

      Delete
  3. susah nak jangka siapa yang akan memang...

    kita tunggu dan lihat sahajalah keputusannya nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah selesai sudah world cup

      Delete
  4. Replies
    1. Yeay... masa final tu zumal tengok kat kedai mamak tapi saat2 nak habis tu tv kedai tu buat hal. Hehehe...

      Delete
  5. dah tahu pun pemenangnya..harap-harap semua terima dengan hati terbuka :)

    ReplyDelete
  6. Dah tau dah siapa yang menang

    ReplyDelete
  7. Yeay!!! France dah menang.
    Dapat 38 million hehehe.....
    Tapi walaupun Croatia kalah mereka tetap hebat terutama sekali yang menang golden boot tu Luca apa ntah nama dia he deserve it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh! silap bukan golden boot itu Kane yang dapat hahaha...
      Luca Modric tu pemenang Golden Ball

      Delete
    2. Ya betul tu Croatia tetap hebat dan main dengan penuh semangat

      Delete
  8. dah selesai FIFA kan Zumal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmadulillah dah selesai musim tidur lewat

      Delete
  9. dah terang lagi bersuluh yg France dah menang World Cup 2018. hehehe... maka tamatlah World Cup edisi kali ini. kena tunggu 4 tahun lagi pulak. 2 tahun lagi, Euro 2020.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kita tengok siapa pula juara nanti

      Delete
  10. Replies
    1. Sama la kita, zumal kalau sorang-sorang memang tak tengok...kenal pemain pun tidak

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah, tahniah untuk mereka

      Delete
  12. Sale klu Lazada ni mmg tak pernah menghampakan.. brg branded, harga murah.. berbaloi.

    Tahniah juga kpd pemenang World Cup 2018!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sekarang pun masih ada sale, rasanya barang baby pula

      Delete
  13. Dah terlepas contest tu..alamak..haha. Sape suruh lambat baca kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha itu la tapi kalau nak shopping Lazada ada diskaun besar lagi sekarang ni

      Delete
  14. thn ni mcm x brape meriah la WC.
    asben aida langsung tak folo, mcm tahun2 dulu.
    hmmmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Aida, kuasa2 besar yang pernah menang tu main pun main2 sangat

      Delete
  15. lps team sy terkeluar trs x de mood nk tgk WC

    ReplyDelete