JOM VOTE ZUMAL

by - 10:28:00 am

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sejak akhir-akhir ni hidup zumal bertambah tak keruan tau. Blog pun dah tenggelam timbul sebab job banyak untuk di FB dan IG jer. Walaupun begitu syukur masih ada yang mahu berkongsi rezeki dengan blogger picisan macam Zumal ni. 

Baru-baru ni Nivea invite Zumal untu participate dalam #GayaRayaNIVEA contest. Disebabkan ianya berbaur contest jadi ianya bergantung pada kreativiti post dan jumlah like. Walaupun friend FB tu angka ribu riban tapi likenya masih sikit. Jadi kepada korang yang ingin membantu Zumal, silalah bantu like post Zumal kat bawah ni yer. 

Terima kasih kepada yang sudi like yer, semoga korang sekeluarga dimurahkan rezeki dan hidup bahagia selalu. Hari ni Zumal nak bayar hutang blogwalking pulak. Nantikan Zumal di blog korang. Hehehe...


You May Also Like

13 insan berbicara