MERAJUK

By Dunia Zumal - 4:41:00 pm


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Tengah buat ape tu? Ade yang demam ye? Demam pilihan raya. Asyik nampak salah orang tu, salah orang ni je kan. Salah diri sendiri buat diam-diam jer moga orang lupa... Aippp, jangan marah zumal pulak. Zumal pun tak sihat sangat tapi bukan demam pilihan raya la. Demam lain. Blog pun bersawang teruk dah. Mood ke laut lepas, karam bersama titanic. 


Hari ni nak cerita bab merajuk. Bukan zumal, bukan makwe because I am still single. Hahahaha. Tapi Nuff ni. Sejak zumal nak pasang iklan glamour tu, zumal mula meminggirkan Nuff sedangkan dengan Cik Nuff ni dah beberapa kali zumal terima cek. Tak tahu bersyukur ler zumal ni kan...


Tengok la sejak zumal cashout tahun lepas, akaun zumal ada RM2.60 jer. Rasanya macam tak dapat la nak nak withdraw tahun 2018 ni. Sejak Oktober dulu, baru kali ni timbul cpuv. Alahamdulillah la dia dah tak merajuk. Itu pun setelah zumal utuskan surat cinta buat dia. Hehehe...


Zumal harap Cik Nuff dah tak merajuk lagi. Dan zumal harap cek seterusnya akan hadir sebelum hujung tahun. Insha Allah I tak akan curang lagi. Hehehe. Kbye.

  • Share:

You Might Also Like

10 insan berbicara

  1. Kak shaz dah lama buang nuffnang sejak guna adsense..hehehe..sbb nuff skrg dah slow..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Kak Shaz dah ade adsense, zumal dah bertahun apply tak dapat...

      Delete
  2. hmmm..dah buang dah nuffnang..sebab langsung xmau membiak

    ReplyDelete
  3. NUFF KAK SENDUJE DH DKT SETENGAH TAHUN BARU BRP RINGGIT JE

    ReplyDelete
  4. fd rasa nak buang je nuffn T_T

    ReplyDelete
  5. Hehe..moga cik Nuffnang juga akan setia bersama

    ReplyDelete
  6. da lama x harapa apa2 dr nuff ni..sedey

    ReplyDelete
  7. teruk sangat performance nuffnang sekarang ni hmmm

    ReplyDelete
  8. Sy pon dah lama tak timbul apa2.. nak tulis surat cinta kat Nuff gak la nampaknya ^^"

    ReplyDelete

loading...