KEMERIAHAN RAYA BERSAMA TRAVELOKA

By Dunia Zumal - 12:47:00 pm

KEMERIAHAN RAYA BERSAMA TRAVELOKA


Traveloka RayaBersama Campaign

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Alhamdulillah, hari ni kita telah pun berada dalam hari kedua bulan Ramadhan. Macam mana dengan puasa korang??? Banyak dugaan tak??? Jangan ponteng yer, kalau ponteng tak boleh raya. Semoga kita semua berada dalam keadaan sihat sejahtera dan dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna. Insha Allah.

Sebenarnya kan, zumal dah terbayang Hari Raya. Hehe, melampaulah kan baru dua hari puasa dah ingat nak raya, macam budak-budak jer. Tapi rancang awal ni bagus, terutama kalau nak pergi travel masa raya nanti. Hmm korang pun kalau ada cuti panjang macam cuti raya mesti berangan nak travel bersama keluarga kan, betul tak??? Kalau korang ada rancangan nak travel tu memang elok rancang dari sekarang, sebabnya saat-saat akhir nak booking pastu full semua tempat tau.

Lagi satu kalau korang booking dari sekarang hingga 20 Mei 2018 ni Traveloka akan buat RayaBersama Campaign tau. Ingat tau, sehingga 20 Mei 2018 ni, tak lama dah!!! Hari Ahad tu last untuk early bird access. Mesti korang nak tau apa yang menarik dalam kempen terbaru Traveloka ni kan!!!

RAYABERSAMA CAMPAIGN 


Ok la zumal nak cerita sikit untuk korang apakah tawaran menarik yang Traveloka bakal berikan untuk kita semua sempena RayaBersama Campaign ni:

  • Diskaun 10% untuk hotel dan penerbangan ke semua destinasi pada setiap tarikh bersempena musim Raya nanti dengan menggunakan Traveloka coupon codecoupon code ni terhad yer. Jadi cepat-cepat la korang tempah!!!
  • Subscribe awal dan korang akan dapat early bird access promosi Kempen RayaBersama ini antara 21 hingga 22 Mei 2018. Andai korang terlepas peluang ini, jangan risau korang masih dapat akses antara 23 Mei hingga 29 Mei 2018 (public access).
  • Zumal harap korang subscribe awal iaitu dari sekarang hingga  20 Mei 2018 di link berikut http://www.traveloka.com/en-my/promotion/rayabersama  Semestinya lebih special!!!
  • Nak lebih senang korang download la Traveloka App di smartphone korang kerana ianya lebih mudah untuk korang buat tempahan dan dapat  ketahui setiap promotion lebih cepat.
Jangan lupa yer subscribe awal dari sekarang hingga 20 Mei 2018 ni untuk lebih banyak peluang  menarik dari Traveloka untuk korang. Korang nak pergi bercuti di mana yer??? Nak tahu Zumal nak cuti di mana yer? Zumal rasa teringin nak pergi Paris la. Tak dapat bayangkan nak berselfie dekat Eiffel Tower tu nanti. Paling hebat nak pakai baju raya kat situ. Hehehe. Dahsyat tak angan-angan zumal nih. Zumal harap angan-angan tu bakal jadi kenyataan. Fuh bestnya!!! Dapat diskaun 10 % pulak tu !!! Boleh la shopping sakan kat sana kan, sebab penginapan dan penerbangan dah ada diskaun jadi dah jimat duit Zumal ni...

JOM DOWNLOAD TRAVELOKA APP

Korang, ni zumal nak cerita sikit pasal Traveloka App. Bila korang download sekarang ni, dunia bagaikan dalam genggaman korang dah tau. Segala promosi ke serata destinasi ke seluruh pelusuk dunia korang boleh book melalui Traveloka App.

Screenshot Image

Mesti korang nak tau kenapa zumal pilih Traveloka ni kan? Sebabnya Traveloka ni jujur, tiada caj tersembunyi, paling best Traveloka tak caj booking tau. Inilah buat zumal suka book melalui Traveloka.

Screenshot Image

Dengan Traveloka ni cukup mudah kalau korang nak combine penerbangan dari pelbagai syarikat untuk keperluan travel korang. Tak perlu la pening-pening nak guna app lain semasa nak book flight untuk travel.

Screenshot Image

Pembayaran segala kos travel korang adalah dijamin selamat dengan Traveloka, takde la nak kena tipu bila korang pergi travel jauh dari Malaysia ni. Risau weh kalau kena kencing dengan travel agent. Guna jer Traveloka, puas hati. Jadi korang tak perlu lagi risau. Hanya pergi travel dengan senang hati jer. Percutian impian korang pastinya seronok dan bahagia bersama keluarga tercinta dengan Traveloka.

Screenshot Image

Dengan app Traveloka ni korang tak perlu dah guna app lain untuk semak hotel, penerbangan, destinasi percutian, segalanya ada di Traveloka App. Korang akan diberikan pelbagai pilihan menarik dan korang boleh pilih mengikut bajet dan percutian yang macam mana yang korang idamkan tu.

Screenshot Image

Untuk pengetahuan korang, dengan Traveloka App ni korang dah tak perlu print atas kertas lagi. Zaman dah moden, apa pulak nak print bagai kan.  Korang hanya perlu tunjukkan e-ticket di dalam app apabila korang nak check in nanti. Sebab tu la zumal katakan dengan Traveloka ni segalanya mudah...

Screenshot Image

Selain itu kalau la korang ada masalah dan memerlukan bantuan segera, Traveloka akan sentiasa membantu korang 24 jam sehari pada setiap hari. 

Screenshot Image

Apa korang tunggu lagi, nanti dah dapat coupon RayaBersama Campaign lebih mudah la korang nak booking percutian idaman korang tu. Hanya dihujung jari jer. Cepat la download Traveloka App dari Google Play Store atau Apple App Store, jadikan dunia dalam genggaman korang yer !!! 

  • Share:

You Might Also Like

14 insan berbicara

  1. Memang selalu buka traveloka apps ni..book hotel mudah saja..rugi akalu melepaskan peluang time ada promosi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu rugi kalau terlepas peluang hebat camni

      Delete
  2. Kempen Traveloka sokmo menarik. Haishh teruja dah ni

    ReplyDelete
  3. Dah siap register newsletter. Tunggu kod duu lepasru boleh mula menempah....jom cuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tunggu pagi 21 Mei, tak sabar kan...

      Delete
  4. sungguh menarik nie bro..

    jika berjaya pasti bergembira bersama Traveloka

    ReplyDelete
  5. ramai puji servis traveloka ni

    ReplyDelete
  6. p/s mgkn sy lupa nk britau. sy da pos hadiah hrp ms ni da smpi brg kali

    ReplyDelete
  7. promosi traveloka mmg best. dan kena cepat grab. hihihi

    ReplyDelete
  8. wahhhh ada diskaun sempena raya! Bestnya :D

    ReplyDelete
  9. Better plan awal utk raya. Bg sy tk yh blk kg. Mmg kg kt sini jugak.. hehe

    ReplyDelete

loading...