JOM SHOPPING DI KEDAI ONLINE ZUMAL

by - 8:05:00 pm




Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Dalam merealisasikan impian seorang sahabat untuk memasarkan barangan koleksi antik dan rare simpanannya secara lebih agresif. Zumal mula teringat untuk menggunapakai blog-blog lama zumal yang dah bersawang tu untuk iklankan barangan miliknya dan koleksi zumal juga.


Dalam Kedai Online Zumal ni akan disiarkan pelbagai pilihan barangan antik, koleksi rare, dan juga barangan prelove. Bagi peminat dan pengumpul kereta hot wheels, radio antik, perhiasan lama, perhiasan rare dan macam-macam lagi boleh la terjah Kedai Online Zumal tu.


Kedai Online Zumal masih dalam update barang secara berperingkat-peringkat. Korang boleh terjah untuk cuci mata, kalau berkenan boleh hubungi nombor yang diberikan. Jangan terkejut tengok harga yer. Harga semuanya boleh dirunding sampai jadi. 


Untuk terjah ke Kedai Online Zumal korang bolehlah klik DI SINI atau pun link pada sidebar blog ini. Terima kasih atas sokongan semua...

You May Also Like

20 insan berbicara

  1. Tahniah.
    Semoga menjadi seorang usahawan yang berjaya.

    ReplyDelete
  2. Wahh gempaklah ada kedai online sendiri hehe Good luck!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada apa sangat pun Hana. just bisnes sambil2 jer

      Delete
  3. Wahh .. tak ramai tau yg jual barang2 antik ni .. sememangnya barang2 antik sebegini memang susah dicari ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah tak ramai yang jual sebab susah dapat barang

      Delete
  4. Wah... Menarik ni. Semoga online bisnes Zumal maju hendaknya. Aamiin...

    ReplyDelete
  5. Semoga maju dan sentiasa dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  6. Semoga bisnes Zumal maju dan berkembang..aamiin. Ada member yang minat kumpul barang-barang Hotwheels ni dulu tapi sekarang dia dah jauh. Kalau dekat boleh suruh dia usha kedai Zumal

    ReplyDelete
  7. wahhh bagusnya zumal jual barang antik! Semoga bisnes berkembang ye zumal! All the best :D

    ReplyDelete
  8. banyak barang lama eh. mesti mahal

    ReplyDelete