WARUNG RUMBIA

by - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Sejak rajin melepak untuk usha peluang-peluang baru terjumpa sebuah warung baru iaitu Warung Rumbia, lokasinya di Jalan Mata Ayer. Lokasi warung ni berdekatan dengan simpang tiga jalan jejawi dan jalan mata ayer.



Interior Warung Rumbia ni cantik dengan dilengkapi kerusi dan meja pallet. Menu popular dekat Warung Rumbia ni adalah nasi kambing bakaq dan nasi daging bakaq. Menu goreng-goreng pula diadakan sebelah petang hingga malam.

Untuk air, anda boleh dapatkan ice blended dekat sini lepas tu kalau nak refill dengan air sirap secara percuma jer. Refill la banyak mana pun. 

Ok la selamat menjamu selera buat semua yer...

You May Also Like

22 insan berbicara

  1. Wahhh...sedap tuh... Yg pasti air sirap percuma... Memang terbaik..hehe..

    ReplyDelete
  2. Bestnya, paling tertarik yg part refill air tu (hahaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha boleh refill selagi boleh minum

      Delete
  3. igt td dah smpi kt warung Rumbia @ Melaka ;-)

    ReplyDelete
  4. looks good, I am hungry now.
    follow your gfc
    www.whateverygalwant.info

    ReplyDelete
  5. Krmas je ledke ia tu ye. Nampak bersih! Tapi best la boleh refill air hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul musim panas camni, air free tu yang best

      Delete
    2. Alahaiii awat la typing error banyak sangat kita taip tu. Sorry zumal

      Delete
    3. Hehe, no problem la ciktie. Zumal faham ayat tu...

      Delete
  6. menyediakan air free gitu, sesuatu yg memikat org dtg kedai.
    area sini, memang biasa air sirap free unlimited refill.
    ada jugak yg prepare teh o ais...

    ReplyDelete