TAYAR PANCIT??? BUKAN LAGI MASALAH BESAR DENGAN KRONOS FLATNOMORE

By Dunia Zumal - 8:59:00 pm

TAYAR PANCIT??? BUKAN LAGI MASALAH BESAR DENGAN KRONOS FLATNOMORE


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Kenderaan adalah sesuatu keperluan bagi memudahkan perjalanan kita jauh mahupun dekat. Tapi apabila tayar pancit ianya pasti sesuatu yang memenatkan dan memeningkan.

Walaupun Zumal seorang lelaki tapi tayar pancit bagai pengalaman ngeri tambahan pula Zumal ni ada semput. Nak angkat tayar spare, nak buka skru dan pasang semula tu perlu tenaga yang lebih. Silap-silap Zumal pun pancit macam tayar tu tau.


Tapi sejak ada KRONOS Flatnomore, tayar pancit bukan lagi masalah besar. Tayar pancit dah tak perlu tukar tayar tau. Hanya semudah 1 2 3. Tonton video dibawah untuk info lebih lanjut.


Mulai sekarang anda juga perlu dapatkan KRONOS Flatnomore ni sebagai teman dalam pemanduan anda yer. Simpanlah sebotol di dalam bonet kereta anda sebagai langkah persediaan kerana malang tidak berbau.


Kalau anda dapatkan KRONOS Flatnomore sekarang, anda berpeluang memenangi hadiah istimewa LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER bernilai RM1699 dengan follow instagram KRONOS Flatnomore dan berkongsi video mereka. Selain itu jika anda beli sekarang harga sebotol cuma RM49.99 sahaja (Harga sebenar RM69.99) Cepat sebelum terlepas peluang ini...

Lattissima Coffee Maker

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

✅ TIDAK perlu tukar tayar
✅ Senang untuk digunakan
✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat ⏱
✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan
✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar ๐ŸŒฟ
✅ Dibuat daripada 100% polimer organik
✅Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Waranti 2 tahun

๐Ÿ“Œ KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran๐Ÿ“Œ

Mesti ada yang tanya satu botol KRONOS Flatnomore boleh guna berapa kali. Sila rujuk dibawah yer;

1. Tayar racing- low profile.
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah botol

Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - setengah atau 70% botol

2. Tayar biasa 13inch- 16 inch
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah
botol

Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 70% atau 1 botol

3. Tayar biasa 17inch keatas
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - 70%-80%

Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 1 botol penuh

Motosikal dan basikal -
1 botol 3-4 kali

Cuma boleh digunakan untuk tayar jenis TUBELESS. Jenis tube yang lama tak boleh digunakan

*Agens dan Distributor DIPERLUKAN*

E-mel inquiry@keystons.com

WhatsApp https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore

Facebook  https://facebook.com/kronosflatnomore

Instagram https://www.instagram.com/kronosflatnomore/

  • Share:

You Might Also Like

18 insan berbicara

  1. berita baik khas utk org pompuan๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  2. Tak silap benda ni untuk jangka masa pendek. Lepas tu kena buat tampal tayar juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, kalau jadi kat highway atau tengah malam berguna juga sebelum nak pergi kedai tayar

      Delete
  3. kena beli ni..simpan dalam kereta..

    ReplyDelete
  4. nak beli 1 lagi untuk kegunaan suami, kesian dia motor kerap pancit tayar jangan ke office banyak rosak!

    ReplyDelete
  5. ni wajib simpan satu dalam keta..dh penah kena dulu, tayar pancit kena gunting kat highway..huhu..dh la tengah malam...

    ReplyDelete
  6. menarik nii...sy dahla pemalas nk buh angin keta....takut je kalo tayar pancit....penah sekali pancit kt ofis. nsb baik kt parking ofis lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malas tu takpe juga, dulu zumal nak isi angin pun tak tahu...

      Delete
  7. Wahhh menarik ni. Ciktie pun kena dapatkannya juga ni

    ReplyDelete

loading...