KUNYAH-KUNYAH CERAH BERSERI DENGAN SNOW CRYSTAL BY ELLDORA

By Dunia Zumal - 10:58:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Setiap insan tak kira lelaki mahupun wanita pasti mahukan wajah sihat, cantik, putih dan berseri. Bila wajah berseri dah tentu keyakinan dan semangat kita akan lebih tinggi dalam menjalani hari-hari kita.

Begitu juga Zumal, sebagai seorang blogger kekadang perlu jumpa pelanggan yang mahukan produk atau perniagaan mereka direview dalam blog Zumal. Kalau masa tu muka pun selekeh dan kusam saja dah tentu mempengaruhi perbincangan yang kita lakukan. Pelanggan juga mungkin hilang keyakinan pada kita. Justeru itu Zumal agak menjaga penampilan terutama pada wajah.


Untuk menjaga wajah agar kelihatan bersih dari jerawat, bintik hitam dan parut Zumal mengamalkan Elldora Snow Crystal.

APAKAH ELLDORA SNOW CRYSTAL ???



ELLDORA Snow Crystal adalah tablet yang mengandungi 22 bahan aktif yang terbaik.


STRAWBERRY JUICE POWDER
Prevent formation of free radical and whiten the skin
Menentang pembentukan radikal bebas. Kaya dengan vitamin C dan phytonuient yang dapat menghaluskan dan mencerahkan kulit 

ISOMALT
Low caloric & glycemix index, support gut health
Mengandungi nilai kalori & nilai glisemik yang rendah yang sangat bagus untuk mengawal berat badan berlebihan. Juga sangat bagus untuk kesihatan sistem pencernaan

VITAMIN C
Protect DNA from photochemical reaction that is harmful to the skin & rejuvenate the skin
Mencerahkan kulit dari jeragat, anti-penuaan, dan kulit lebih lembut. Memperbaiki struktur kulit

MANGOSTEEN PEEL EXTRACT
Contain xanthones that acts as powerful antioxidant
Xanthones dapat bertindakbalas dengan radikal bebas dan menghalang dari kerosakan sel kulit.

BOVINE COLLAGEN (COW)
Anti-aging properties
Mengekalkan keremajaan kulit, tekstur dan penampilan kulit yang lebih anjal. Dapat membantu mengurangkan kedutan dan melawan tanda-tanda penuaan.

LYCHEE JUICE POWDER
Reduce skin blemish & aging signs
Membantu menghilangkan ‘black spot’ & jerawat. Selain itu, jus laici juga dapat melambatkan proses penuaan.

L-CYSTIENE
Vital component for growth of hair, nails & skin
Merupakan komponen penting untuk pertumbuhan rambut, kuku dan sel kulit. Bertindak sebagai ejen pencerah kulit & merawat masalah kulit yang lain seperti jerawat, jeragat, kedutan dan lain-lain.

RICE BRAN EXTRACT
Deeply hydrate the skin
Bertindak sebagai ejen pelembap yang sangat hebat. Juga dapat melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya.

MINERAL PREMIX
Absorbs UV irradiation and limits penetration of radiation into skin
Melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh sinar UV dan juga bertindak sebagai anti-bakteria.

VITAMIN PREMIX
Essential components of skin structure and modulate multiple biological functions
Membentuk komponen penting dalam struktur kulit dan melancarkan fungsi sel kulit.

TOMATO EXTRACT
Rich with antioxidant, moisturize the skin, help in oily & acne prone skin
Dapat mengekalkan kelembapan kulit, mengecilkan liang roma, mengurangkan masalah jerawat dan mengatasi kulit berminyak.

ALOE VERA EXTRACT
Has antioxidant and anti-aging properties,
reduce excess oil production, moisturises the skin
Mengawal pengeluaran minyak berlebihan pada wajah disamping membantu melembapkan kulit.

POMEGRANATE EXTRACT
Produce new skin cells, anti-aging properties
Dapat mengembalikan sel-sel kulit yang baru dan melindungi kulit daripada radikal bebas matahari.
Merawat masalah kulit kering, berminyak & berjerawat.

GREEN TEA EXTRACT
Protects skin from UV rays, helps dry, oily &
acne-prone skin, moisturizes the skin
Melindungi kulit dari sinaran UV & membantu mengatasi masalah kulit kering, berminyak & berjerawat, melembapkan kulit.

PAPAYA EXTRACT
Fights black spot, acne & has anti-aging 
properties
Mengatasi masalah bintik hitam di wajah, membantu menghilangkan jerawat & melambatkan proses penuaan.

MIXBERRIES EXTRACT
Rich with anti-oxidant, anti-aging properties, 
reduce black spot, hydrate the skin & reduce 
skin’s inflammation
Dapat mengurangkan bintik hitam & lingkaran gelap bawah mata, disamping dapat melembapkan kulit & mengurangkan keradangan di kulit.

OLIVE LEAF EXTRACT
Anti-aging properties & improves skin texture
Bertindak sebagai anti-penuaan, melembutkan tekstur kulit, melindungi kulit dari radikal bebas & membantu memulihkan kulit berminyak.

ASTAXANTHIN
Destroy free radical, natural agent for skin whitening
Merupakan agen semulajadi bagi mencerahkan dan memutihkan kulit. Mengandungi fungsi anti-fungal, anti-aging & dapat merawat masalah kulit.

BIRD NEST EXTRACT
Overcome dry & dull skin, whiten the skin,
acts as anti-oxidant & anti aging
Mencegah masalah kulit kering & kulit kusam. Juga dapat memutihkan,  mencerahkan  & melembapkan kulit.

SAKURA EXTRACT
Moisturizes the skin & help to improve
skin elasticity, whitening properties
Dapat melembapkan kulit & menegangkan kulit. Juga dapat membantu mengatasi kulit kusam & dapat mencerahkan kulit.

APPLEPHENOL
Anti-oxidant, anti-aging, & anti-inflammatory properties, whiten the skin
Mengandungi molekul poliphenols yang mampu memberi kesan antioksidan, anti radang & anti penuaan. Mengurangkan pigmentasi & mencerahkan kulit.

DEXTROSE
Dextrose mengandungi karbohidrat yang memberi tenaga kepada tubuh. Ia juga bebas lemak, kolesterol dan sodium.


TESTIMONI ELLDORA SNOW CRYSTAL



Kalau Zumal tak tunjuk bukti bahawa Snow Crystal ni berkesan tentu korang tak percaya ye tak??? Kat bawah Zumal tunjukkan kesan sebelum dan selepas Zumal guna Snow Crystal yer.


Sebelum
Kalau tengok gambar Zumal kat atas tu di dahi kiri tu ada jerawat tau. Nampak tak??? Jom tengok kesan lepas 2 minggu Zumal guna Snow Crystal.


Selepas
Ha tengok tu dah tak ada jerawat kan??? Kulit muka pun dah tak nampak berminyak sangat. Sedangkan masa Zumal ambil gambar tu tengah buat kerja bawah sinaran mentari tau. Lagi satu korang boleh bezakan kecerahan kulit muka Zumal amat ketara kan. Itulah yang buat Zumal sayang sangat ELLDORA Snow Crystal ni.


Jom tengok testimoni rakan-rakan lain yang telah mengamalkan Snow Crystal ni.




































Macam mana? Teruja tak dengan Snow Crystal ni? Dapatkan segera di pasran yer. Untuk dapatkan produk Snow Crystal boleh la rujuk maklumat di bawah.

Elldora Empire
~ Inspire Your Desire ~ 

FB: Elldora Beauty HQ
IG: Elldora Beauty HQ

HOTLINE: 019- 227 1077

Tak lama lagi ELLDORA bakal melancarkan 2 lagi produk baru yer... Bersama kita nantikannya...



  • Share:

You Might Also Like

28 insan berbicara

  1. Wahh memang nampak kesannya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah ciktie, kesannya memang ketara...

      Delete
  2. wah wah keje tgh panas xde effect pon..hebatlahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah AD, tak berpeluh di muka jadi muka tak berminyak la...

      Delete
  3. wah2..berseri la zumal lpas ni..:)

    ReplyDelete
  4. makin ensem la zumal pasni, haha!

    ReplyDelete
  5. Ui..bercahaya muka selepas pakai, berkesan dengan Zumal

    ReplyDelete
  6. kunyah kunyah je..x susah pun hihih

    ReplyDelete
  7. dh ramai cuba produk ni eh. mcm berminat pulak

    ReplyDelete
  8. hebat produk ni. kesan betul-betul ketara. kena cuba sendiri nampaknya ni

    ReplyDelete
  9. wow ! nampak ketara perubahan Zumal tu... best lah Snow Crystal ni

    ReplyDelete
  10. wow!...dia punya testimoni memang kaw-kaw

    ReplyDelete
  11. masing2 berseri2 lps consumed produk ni

    ReplyDelete

loading...