JOB FAIR @ UTC PERLIS

By Dunia Zumal - 8:34:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Kepada rakyat negeri Perlis bersempena kehadiran YAB Datuk Seri Najib Tun Razak (Perdana Menteri Malaysia) ke Negeri Perlis pada 13 Mac 2018 (Selasa) dan bersempena Majlis Perasmian UTC Perlis akan diadakan sesi temuduga terbuka dan pameran kerjaya di UTC Perlis pukul 9.00 pagi hingga 5.00 petang.

Bagi pencari kerja, bolehlah berkunjung ke UTC Perlis bersama resume dan berpakaian kemas untuk sesi temuduga terbuka tersebut. Dianggarkan melebihi 20 syarikat atau agensi yang bakal menawarkan peluang jawatan kosong.

Sempena majlis tersebut pihak JPJ mengesyorkan rakyat Perlis yang hendak ke UTC pada hari tersebut menggunakan bas yang bakal ditempatkan di Komplek DUN bagi penduduk Parlimen Kangar, di ILP Kangar bagi penduduk Parlimen Arau dan di Komplek Sukan Negeri bagi penduduk Parlimen Padang Besar.

Semoga segala urusan anda dipermudahkan. Sekian.

  • Share:

You Might Also Like

10 insan berbicara

  1. mereka yg tgh cr kerja tu harus pergi mn tau ada rezeki kann

    ReplyDelete
  2. Mantabs info kerjanya bro, salam kenal n kunjungan from blogger surabaya.
    http://www.teampersebayasurabaya1927.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kepada yang mencari kerja , jangan lepaskan peluang ni mana taw ada rezeki,

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. bagus lah tu
    mesti banyak kerja kosong ditawarkan

    ReplyDelete
  6. nampak macam ada kfc free tadi kan kat utc . heehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tak tahu lak sebab Zumal tak pergi...

      Delete
  7. peluang baik bagi mrk yg sedang mncari kerja

    ReplyDelete
  8. waa..ada job fair untuk orang utara especially perlis..senangla sedikit nak cari kerja

    ReplyDelete
  9. Peluang baik buat semua pencari kerja ni. Dengan adanya program camni nak dapatkan kerja pun lebih mudah

    ReplyDelete

loading...