GASTRIK DAN PEDIH ULU HATI HILANG DENGAN ELLVITA G-STORM 360°

by - 11:07:00 am

GASTRIK DAN PEDIH ULU HATI HILANG DENGAN ELLVITA G-STORM 360°

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Korang pernah alami gastrik? Dulu semasa Zumal masih tak ada kerja, makan pun jarang-jarang tapi tak kurus pun walaupun tak makan sangat cuma yang teruknya Zumal diserang gastrik yang amat teruk. Maklum la mee segera pun makan sehari separuh je. Pedih tu hanya Allah je yang tahu.

Bulan Februari lalu Zumal dah jumpa penyelesaian untuk masalah gastrik Zumal. Alhamdulillah setelah nak habis sebotol ni gastrik pun dah macam tak ada. Lagi satu minum sebelum sarapan, perut rasa kenyang lepas minum produk ni. Kalau tak sarapan pun tetap boleh tahan sampai tengah hari.

Apa pun sarapan ni tak boleh tinggal kerana ianya tak elok untuk kesihatan tau. Jadi Zumal akan sarapan selepas setengah jam minum ellVita G-Storm 360°. Jadi tak perlu la makan banyak sebab perut dah rasa kenyang. Alhamdulillah dah hampir sebulan Zumal amalkan badan rasa lebih sihat. Gastrik tu hilang terus tau.

Kalau dulu Zumal juga ada masalah sendawa dan pedih ulu hati bila makan makanan pedas. Sekarang kalau ada rasa macam tu Zumal akan ambil satu sachet ellVita G-Storm 360° dan sepantas kilat rasa kurang selesa tu hilang. Sekarang Zumal akan bawa bekal ellVita G-Storm 360° jika nak makan di luar.

Terima kasih ellVita G-Storm 360° kerana telah mengembalikan kehidupan Zumal jadi normal seperti orang lain...


APAKAH ELLVITA G-STORM 360° ???


EllVita G-Storm 360° adalah minuman pra-campuran super goat asli dan ditambah dengan 22 makanan tambahan lain yang cukup hebat.

EllVita G-Storm 360° juga energy booster yang sesuai untuk seisi keluarga. Ia dapat menambah tenaga, menyihatkan perut, membersihkan usus, membuang toksin, menyihatkan badan, memudahkan proses penghadaman, mencergaskan badan dan membaiki masalah dalam perut.






EllVita G-Storm 360° dapat membantu:
  1. Pedih ulu hati
  2. Gastrik
  3. Kerap sendawa
  4. Sesak nafas
  5. Badan lemah
  6. Pening dan muntah
  7. Masalah penghadaman 
EllVita - Tasty, Tested, Trusted

"Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala perubatan"
(Riwayat Ad-Dailami)


ANTARA TESTIMONI ELLVITA G-STORM 360°









DAPATKAN SEKARANG JUGA !!!

RUJUK LINK DI BAWAH, ELLVITA JUGA ADA PELBAGAI LAGI RANGKAIAN PRODUK HEBAT


Hotline: 019-2020 911
Website: www.ellvita.com
Facebook : ellVita Hq
Instagram : ellVita Hq

You May Also Like

22 insan berbicara

  1. Husband Mrs. A ada masalah pedih hulu hati. Hurmm... boleh cuba ni

    ReplyDelete
  2. bln pose nnt mesti laku keras produk ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, ambil sebelum sahur Insha Allah boleh kenyang sepanjang hari

      Delete
  3. Lepas ni gastrik pon dh xda bila amalkan produk ni kan...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah masalah gastrik zumal dapat dirawat dengan mengamalkan g-storm nih.rasanya pun sedapkan zumal

    ReplyDelete
  5. bab membancuh ni memang malas tapi berbaloi la kalau bagi tenaga dan hilangkan sakit kan zumal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Farhanna, memang berbaloi

      Delete
  6. cara penyediaan pon senang..tak leceh..pastu berkesan kan

    ReplyDelete
  7. selalu buln posa, akan rasa pedih ulu hati. takpun masa mengandung 5 bulan ke ats...selalu rasa pedih ulu hati

    ReplyDelete
  8. mengandung ni agak kerap kena pedih ulu hati..kena consume ellvita untuk elak kena pedih ulu hati

    ReplyDelete
  9. Oo..ia kena ambil setiap hari ye zumal. Ciktie ingat ambil masa kena gastrik atau masa ada tanda-tanda tu je heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh juga macam tu, zumal amalkan hari-hari sebab lepas minum jadi kenyang

      Delete
  10. tiada lagi gstrik, buat kerja pun senang hati kan

    ReplyDelete