ELLVITA PREMIUM BERRY REVOLUSI TERBARU SUSU KAMBING

by - 7:17:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hari ini Zumal nak kenalkan kepada korang produk susu kambing terhebat di pasaran. Seperti yang korang tahu Zumal ni elergik susu dan kalau minum susu atau minuman ada campuran susu pasti perut meragam tapi sejak amalkan Ellvita Premium Berry ni segalanya tiada masalah lagi.


Seperti yang korang tahu sejak hujung tahun lepas Zumal ni asyik mengadu tak ada kerja dan bila tak ada kerja makan pun jadi tak menentu dan kesihatan pun agak ke laut. Sejak ada Ellvita Premium Berry ni rasa tenaga tu dah kembali pulih. Rasa lebih cerdas dan cergas tau. Zumal pun dah tak kerap demam macam dulu. Alhamdulillah Ellvita Premium Berry bagaikan penyelamat hidup Zumal. 



Untuk pengetahuan korang Ellvita Premium Berry ni adalah minuman kolagen dengan 15 bahan aktif semulajadi terbaik dari seluruh dunia seperti MADU, SUSU KAMBING, KURMA, ZAFARAN, DELIMA, BUAH TIN, HABATUS SAUDA, KISMIS, BADAM, ASTAXANTHIN, APPLEPHENON, EKSTRAK SAKURA, KOLAGEN, BUAH BERI DAN STRAWBERI

Ellvita Premium Berry ini dicadangkan pengambilan 2 kali sehari iaitu sebelum sarapan dan sebelum tidur. Boleh diminum suam dan sejuk. Cuma elakkan guna air panas mendidih kerana ia akan mengurangkan khasiat yang terkandung di dalam Ellvita Premium Berry ini.

Rujuk video ni cara penggunaan Ellvita Premium Berry



KEBAIKAN ELLVITA PREMIUM BERRY


1. Kandungan vitamin C di dalam ELLVITA PREMIUM BERRY membantu mencantikkan wajah dan meningkatkan ketahanan tubuh. Macam yang Zumal cerita tadi dapat elak demam kerap macam dulu. Kulit bertambah berseri.

2. Antosanin dan antioksidan dari ekstrak beri membantu menajamkan mata, melindungi dari penyakit jantung dan mengelakkan kanser. Badan sihat dan kuat!

3. Kolagen membantu memperbaiki masalah kulit dan rambut serta menambah keanjalan kulit dan bertindak sebagai anti penuaan. Tak berkedut la nanti.

4. Melatonim yang tinggi dari ekstrak sakura membantu dalam memutih dan melembabkan kulit, serta merawat kulit kusam. Kulit putih sekata, nanti korang tengok la flawless Zumal ni tau.

5. Ekstrak Applephenon membantu dalam mengurangkan pigmentasi kulit, mencerahkan kulit dan anti penuaan juga, bahkan ia bersifat anti oksidan serta mengurangkan paras kolestrol LDL. Nanti boleh slim, cun dan awet muda!

6. Astaxanthin yang ada dalam ramuan ini dapat membantu ketahanan kulit dari kesan sinaran UV, selain dapat merawat ekzema dan dermatitis serta bersifat anti fungal. Kulit jadi sihat dan tegang, tubuh cergas dan gagah perkasa melawan penyakit!

7. Ianya produk penuh berkhasiat, diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi demi kebaikan tubuh badan dan kesihatan anda. Itulah Premium Berry 15 dalam 1! Tak rugi beli!!! SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI !!!

ANTARA TESTIMONI ELLVITA PREMIUM BERRY









CARA BANCUHAN PRODUK ELLVITA






DAPATKAN SEKARANG JUGA !!!

RUJUK LINK DI BAWAH, ELLVITA JUGA ADA PELBAGAI LAGI RANGKAIAN PRODUK HEBAT

'HADIAH TERBAIK BUAT DIRIMU'

Hotline: 019-2020 911
Website: www.ellvita.com
Facebook : ellVita Hq
Instagram : ellVita Hq

You May Also Like

23 insan berbicara

  1. Alhamdulillah..syukur...moga manfaatnya berterusan...

    ReplyDelete
  2. sedapkan hehe dah cuba jugak !

    ReplyDelete
  3. Ateng suka sangat premium berry ni.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah!! Tapi ramai yang bagitau premium berry ni best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahhh ni yang buat kita lagi nak dapatkannya ni

      Delete
  5. Premium.berry nih memang best.suka minum..sedap

    ReplyDelete
  6. Wow ! nanti makin gebus gebas lah Zumal kan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gerun perkataan gebus gebas tu Zaf. Hahaha...

      Delete
  7. tak ada dahlah Zumal mengalami masalah kulit wajah..bila dah consume produk premium berry ni

    ReplyDelete
  8. Sedap kan..tak rasa pon macam minum susuk kambing kan

    ReplyDelete
  9. Wah, banyak manfaatnya ya :)

    ReplyDelete