PROMOSI HEBAT MARY JARDIN SKINCARE

By Dunia Zumal - 2:37:00 pm

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Kulit rosak akibat kosmetik telah pun tular kini. Ianya sudah pasti suatu mimpi ngeri bagi wanita yang amat mementingkan kecantikan paras rupa. Oleh sebuah syarikat tempatan telah pun menghasilkan produk bersumberkan alam dan tanpa bahan kimia teristimewa buat wanita.


Bagi anda yang ingin merasa kulit sihat, dan merasa takut akan kesan sampingan bahan kimia berbahaya dalam produk kecantikan yang anda gunakan sekarang, kini ada produk natural dan organik yang dijamin 100% selamat pada wajah anda tanpa kesan sampingan iaitu Mary Jardin Skincare. Produk ini menggunakan 100% bahan natural dan organik seperti organik oat, susu kambing, tanah liat, arang hitam, minyak argan Morocco dan banyak lagi. 

3 dalam 1 natural organik basic set ini mengandungi
(1) Facial Soap - Sabun Anti Jerawat
(2) Face Oil - Hilangkan Parut
(3) Detox Clay Mask - Masker Muka Penanggal Whitehead dan Blackhead

Dapatkan sekarang dengan harga promosi RM100 SAHAJA! Harga akan kembali seperti biasa RM175 pada 25 Februari 2018.

Macam mana nak dapatkan Set ini?

Anda boleh hubungi agent rasmi Mary Jardin (Awin)  👇

0174365509

0174365509

0174365509

Dapatkan segera sebelum promosi berakhir...

  • Share:

You Might Also Like

22 insan berbicara

  1. Murah sangat tu harga basic, memang affordable untuk dimiliki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya harga basic sehingga 25 Februari je

      Delete
  2. murah sesgt tu..rugi kalu x grab cpt2

    ReplyDelete
  3. Best, tapi baru je beli skincare baru. Murah laa sebelum pernah teringin nak beli. Tapi takde offer tak mampu masa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke... Nanti ada promosi lain Zumal promote lagi

      Delete
  4. Info yang bagus untuk Produk Mary Jardin ni..Siap ada harga promosi lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promosi sampai 25 Februari je Mummy, rugi tak grab

      Delete
  5. zumal belanja hans sebekas
    hahaha

    ReplyDelete
  6. baru tau ade produk ni..
    byk sgt jenis2 prosuk yang ade kt pasaran sekarang ni
    kite sbg pembeli kene bijak memilih
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. Wahhh camni kena rembat cepat ni. Promosi pun ada berapa hari je lagi ni

    ReplyDelete
  8. x sempat arr..dh tamat tarikh promosi

    ReplyDelete

loading...