EH ADA HADIAH

By Dunia Zumal - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Buat ape tu? Tidur lagi? Ish ish. Hari ni nak cerita jer. Zumal dapat hadiah cenderahati dari rakan Blogger Utara iaitu Marsha. Nanti boleh jenguk blog Marsha DI SINI.

Sejak tak berkerja ni Zumal menghabiskan masa dengan blog je. Timbul jer entri baru rakan-rakan segroup ni Zumal terus terjah. Maklum la banyak free time. Sampai tak sedar pun jadi antara top komentar di blog Marsha tu. 

Terima kasih tidak terhingga buat Marsha yang sudi menghadiahkan zumal Fancy Magnetic Bookmaks yang cute ni...

Lepas dah dapat bookmarks ni Zumal kena membaca la lepas tu baru boleh tanda. Keh keh keh. Ada lagi yang nak bagi hadiah kat Zumal ke? Zumal dengan rela hati sudi menerimanya tau...

Oh ya. Kepada rakan-rakan yang zumal belum terjah blog dan belum follow blog anda tu silalah komen url blog di entri ini. Sorry sebab kekadang tu Zumal tak perasan sebab bila Zumal check serentak ada yang terlepas pandang... Sorry tau. Eh doakan perniagaan Zumal pagi ni laris eh sebab banyak dah keluarkan modal untuk stok hari ni...

  • Share:

You Might Also Like

11 insan berbicara

  1. Seronoknya dapat hadiah.. Nak tanya buat perniagaan apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mesti la seronok. Zumal berniaga barang2 preloved, antik, mainan kanak2 di pasar pagi tadi

      Delete
  2. Wahhh tahniah ye zumal. Cantik fancy magnetic bookmaks tu. Gud luck juga untuk bisnes hari ini

    ReplyDelete
  3. seronoknya dapat magnetic bookmark..tahniah yea

    ReplyDelete
  4. woww..bestnya...rezeki ber blog..

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Semoga mudah rezeki ^^

    ReplyDelete

loading...