BLONDIE

by - 11:53:00 pm


BLONDIE


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Blondie? Apa tu? Maybe korang semua tahu kewujudan kumpulan punk rock terkenal ni kan. Zumal je tertanya-tanya apa benda Blondie tu sebab jiwa kemelayuan yang tak tau lagu Inggeris. Disebabkan big boss suruh jual barang ada kaitan dengan Blondie baru la terbuka sikit minda untuk mengenali kumpulan Blondie ni.

Blondie ni kumpulan yang punk rock yang dianggotai Debbie sebagai vokalis, Chris Stein dan Clem Burke. Blondie ni terkenal dalam tahun 70an dan vokalisnya Debbie pernah juga menjadi artis solo pada tahun 90an. 

Bagi yang meminati kumpulan Blondie ni boleh la hubungi Zumal jika anda inginkan Limited Edition Collector's Pack keluaran tahun 2011. Dalam majalah ni ada kisah penuh Blondie dalam 132 muka surat tau. Ada gambar klasik dan interview terbaru tentang Blondie. Anda juga akan dapat 6 pin badge khas Blondie.

Gambar kat dalam majalah ni cantik-cantik tau. Majalah ni ada satu je untuk dilepaskan. Ianya keluaran UK yer. Masa tu harganya £14.99 dan jika anda minat boleh la contact Zumal di 01140793530 atau 0125747869.

You May Also Like

3 insan berbicara

  1. tak tahu lagu Blondie yang mana satu

    ReplyDelete
  2. Pernah dengar ja pasal kumpulan ni dulu.. Nak search lagu depa jap..

    ReplyDelete