THROWBACK HADIAH YANG TAK BOLEH PEGANG

by - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Suatu masa dulu Zumal selalu juga join segment dan giveaway. Sekarang bukan nak berlagak diva atau demanding hadiah ke apa yang buat Zumal tak join tu, masalah tu pada phone yang susah nak copy paste ni.

Hari ni nak throwback satu-satu hadiah yang Zumal pernah dapat. Hadiah ni adalah ilustrasi gambar kat atas tu. Masa tu Zumal jarang nak selfie dan sukar cari gambar. Masa tu ada gambar tu ja jadi itulah hasilnya bila dijadikan dalam lukisan.

Apa istimewanya? Sangat istimewa sebab ianya satu-satunya hadiah tak boleh pegang lepas tu tak habis sampai bila-bila. Ada juga dapat hadiah lain yang tak boleh pegang iaitu topup tapi topup boleh habis, gambar ni tak akan habis. Betul tak? 

Terima kasih kepada Mazni tukang sponsor hadiah tu. 

You May Also Like

26 insan berbicara

  1. fuyoo. macam banyak kali je menang GA. bertuah badan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama time 2013-2015 je Zumal rajin join...

      Delete
  2. Tak pernah pulak join contest, asyik menang je sifu. Boleh turunkan ilmu menang tanpa kalah kat saya. he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, mana la ada menang tanpa kalah tu Tuan...

      Delete
  3. Oo.. itu rupanya hadiah X boleh pegang

    ReplyDelete
  4. KALAU DIFRAME BOLEHLE PEGANG

    ReplyDelete
  5. aida baru2 ni dpt jugak hadiah cenggitu.
    baru teringat nak up kat blog bila baca DZ punyer entri ni.

    ReplyDelete
  6. betul tu, dpt gambar takkan habis :D lukisan ni sebijik macam muka zumal sangatt

    Mazni mana ek ni, yang pasti bukan saya kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah bukan Mazni Munawar, link dia pun dah x ada... Dalam fb pakai nama Mazni... Hehe...

      Delete
  7. Betul juga kan. Sampai bila-bila tak boleh nak pegang dan tak kan habis

    ReplyDelete
  8. memang untung dpt hadiah tuu...cntik lak tuu

    ReplyDelete
  9. Setuju Mr Zumal. Nice hadiah dan nice picture juga. :D

    ReplyDelete
  10. tak boleh pegang tapi boleh tengok..hee..leh simpan buat kenangan jugak

    ReplyDelete