SUKA CLUTCH BAG

By Dunia Zumal - 9:00:00 am

CLUTCH BAG

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Hampa ingat orang laki ni tak suka fashion ka? Zumal suka tapi just simple-simple berdasarkan poket yang tak berapa tebal gitu.

Zumal lebih prefer clutch bag daripada dompet yang tersimpan dalam poket seluar tu. Zumal rasa tak selesa bila ada benda tebal dalam poket. Rimas oooi.

Lagi satu dalam dompet atau wallet biasa tu hanya boleh letak beberapa keping kad ja. Lepas tu duit kalau tebal pun dompet dah kembung pelik.

Selain tu, clutch bag bukan sekadar boleh simpan duit dan kad saja, telefon bimbit dan power bank pun boleh simpan sama. Itu la bahagianya kalau guna clutch bag ni. Kunci, ketip kuku pun muat.


Zumal ada 3 clutch bag yang pernah dibeli suatu ketika dulu. Clutch bag ni lebih nampak bergaya tau. Walaupun ada kawan-kawan kata hang ni macam perempuan bawak purse ja. Biaq pi la ini fashion Zumal. Kat mana nak beli? Zalora kan ada. Pilih dalam aksesori lelaki yer...

  • Share:

You Might Also Like

8 insan berbicara

  1. saya lebih selesa pakai dompet sahaja =)

    ReplyDelete
  2. senang nak sumbat mcm2kan zumal..:)

    ReplyDelete
  3. Betul tu macam2 boleh sumbat...

    ReplyDelete
  4. Kira senang semua benda boleh masuk. Betul tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu awak... Jangan tertinggal bag tu udah kan

      Delete
  5. Clutch bag ini mmg sangat bagus dan flexible. Tapi disebabkan GV ni jenis pelupa, keberangkalian tertinggal clutch bag ni di merata tempat adalah sangat tinggi. Jadi GV guna wallet biasa simpan terus dalam poket. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya Zumal pun jenis pelupa juga. Sesuai untuk majlis dan keluar guna kenderaan sendiri je....

      Delete

loading...