RINDU SUASANA DULU

By Dunia Zumal - 8:00:00 am

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Kekadang bila teringat semula kenangan berblog suatu ketika dulu buat Zumal rasa rindu sangat dengan suasana masa tak guna domain dulu.

Suatu masa dulu ramai gak kawan-kawan suka komen kat entri blog. Tapi sejak Zumal membiarkan blog ni tanpa penjagaan rapi, Zumal dah hilang kawan-kawan lama. Susah nak fokus banyak perkara tapi nak buat macam mana keadaan terlalu rumit.

Lagi satu, kalau dulu rajin join giveaway dan segment tapi sekarang dah berkurang. Mungkin sebab tu duniazumal dah hilang kawan yer.

Untuk 2018 niat Zumal untuk kembali menyambung silaturahim yang pernah terjalin suatu ketika dulu.

Duniazumal dulu-dulu

Untuk rakan-rakan baru dan lama yang masih setia support kewujudan Zumal di dunia fana ini, Zumal ucapkan jutaan terima kasih.

Semoga ukhwah antara kita akan terus terjalin. Sekian, wassalam...

  • Share:

You Might Also Like

9 insan berbicara

  1. yg penting jgn lupa trs dan teruskan menulis

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Amiiiin, Alhamdulillah kawan baru pun ada nie...

      Delete
  3. Bagus nak sambung balik silaturrahim dengan kawan2 lama... Pasti diorang pun rindu.

    ReplyDelete
  4. hi zumal.. dulu pun selalu balas2 komen ngn zumal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi zizie, tinggal sejarah kan.. Hehe...

      Delete
  5. dorang tak 'lari' tu mungkin makin sibuk..mcm sis JM la..tahun lepas kelaut betul tulis entri..thn ni in shaa allah come back sbb baru beli PC baru heee

    ReplyDelete

loading...