KTM DUKE

by - 8:00:00 am


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Haish duk cerita pasai susah tak cukup duit nak makan bagai tapi duk pi usha KTM Duke pulak. Pelik betoi Zumal ni kan...

Semalam bukan ada niat pun nak pi. Tapi tetiba sampai kat situ. Abg Fauzi yang dalam gambar tu ajak pi tengok motor. Kawan Zumal ni memang ada motor besar dulu. Rasanya jenis Kawasaki. Model apa tu tak tau la, tapi cc dia 600. Kerana sebuah mlm la dia juai nak but modai tau. RM19K juga dia juai. But bayar daftar mlm yang nama macam lampu tu, tapi pewangi. Paham sudah, tak paham biaq pi kat hampa.



Abg Zumal hat sorang ni berkenan Ktm Duke 250 tu. Kami pi di Giant Kangaq petang semalam sebab dihebahkan boleh test drive. Sampai sana tak ada lak motor hat nak test drive tu. Katanya tak bawak mai pun. Ish auta betoi kedai tu. Patut la take ada orang singgah booth depa. Abg Fauzi je yang nak try. Zumal ni tak mampu dah nak nail motor. Penyakit lama mai pulak oooi. Next entri Zumal cerita bab sakit tu naa...

Zumal doakan Abg Fauzi dapat la memiliki motor idaman dia suatu hari nanti. Alhamdulillah bisnes dia pun makin dikenali dalam Perlis. All the my abang...

You May Also Like

14 insan berbicara