KISAH LUCU

By Dunia Zumal - 8:00:00 am

Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa semua. Selamat bekerja buat anda yang bekerja. Sedar tak sedar, dah tiba minggu ketiga kita dalam tahun 2018.

Sementara nak mula buat kerja tu meh baca kisah lucu yang tular di group facebook Saya Anak Perlis minggu lepas. Maybe lepas baca ni anda boleh kerja dengan mood yang baik.






Kisah lucu ni dimuat naik oleh saudara Ramliludin Lee, kemudian rakan-rakan group facebook tersebut mula komen dengan idea mereka untuk mengembangkan cerita. Kisah tambahan tu la yang buat Zumal gelak sorang-sorang. Zumal pun tambah juga episod kisah tu... Dalam tiga hari pun masih mendapat komen dalam group tersebut.

OK la selamat menjalankan tugas buat semua...

  • Share:

You Might Also Like

2 insan berbicara

  1. kihkihkih... macam-macam

    Ketahui 3 Vitamin Asas untuk lelaki & wanita terus kekal sihat tanpa ubat

    ReplyDelete

loading...